Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy hiányzik az exem, normális ez?
10 hónapja párkapcsolatban élek, nagyon szeret engem, én is őt, vele el tudom képzelni a jövőmet is, viszont..
Az utolsó exem egyben az első szerelmem is (3x jöttünk össze újra), ő olyan folyton bolond volt, tehát mindig elviccelt mindent, ő ténylegesen a lelki társam volt. A mostani párom is az, de nem annyira, mint ő.. Meg se kellett szólalnunk, értettük a másikat, a mostanival meg néha nem is értjük, amit a másik mond..
Különben 1,5 éve nem is láttam az exemet, viszont napok óta csak ő jár az eszembe, annyira hiányzik.. Nem jönnék vele össze újra, de olyan jó lenne, ha megint az életem része lenne...
Szerintetek normális amit érzek? Mit kéne tennem? Nem akarom eldobni a mostani párkapcsolatomat, de tényleg eszméletlenül hiányzik.. Nem a vele való párkapcsolat, hanem maga az ember...
Ha nem érdekelt nála a sok veszekedés, akkor mégis miért szakítottatok?
Felejtsd el azt a srácot szerintem. Nem fair a mostani pároddal kapcsolatban sem, hogy más fiún jár az eszed. Ha annyira hiányzik, hagyd ott a mostanit, és keresd fel a régit, viszont szerintem hülyeség lenne.
Ha fiú volna, egy rohadt disznó volnál. Mivel viszont lány vagy, így Te vagy a szegény, akit sodornak az érzelmei...
És nem kellene normálisnak lennie ennek egy kapcsolatban.
Tudom.. És az a rossz, hogy fel is kerestem, illetve ő is engem :(
Kívántam neki boldog szülinapot februárban, ő is nekem áprilisban, akkor sms-eztünk pár napig, nyáron is beszéltünk pár napig.. És annyira jó volt... A szívem mindig úgy dobogott amikor írt.. :)
Az a baj, hogy sokkal izgalmasabb srác, mint a mostani. A mostani olyan nyugodt, nagyon csúnyán szólva unalmas, na de ezt azért nem mondanám rá.
Mindig miattam, annyira szerettem, hogy halálosan féltékeny voltam minden lányra, akivel beszélt. Magamban tartottam, dühkitöréseim voltak, stb... Ebből lett elege, de utoljára én szakítottam vele, már nem is tudom, miért.
Tényleg úgy éreztem, hogy nem akarom már őt és kihevertem, most meg egy üres lyuk tátong bennem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!