Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy hiányzik az exem, normális ez?
10 hónapja párkapcsolatban élek, nagyon szeret engem, én is őt, vele el tudom képzelni a jövőmet is, viszont..
Az utolsó exem egyben az első szerelmem is (3x jöttünk össze újra), ő olyan folyton bolond volt, tehát mindig elviccelt mindent, ő ténylegesen a lelki társam volt. A mostani párom is az, de nem annyira, mint ő.. Meg se kellett szólalnunk, értettük a másikat, a mostanival meg néha nem is értjük, amit a másik mond..
Különben 1,5 éve nem is láttam az exemet, viszont napok óta csak ő jár az eszembe, annyira hiányzik.. Nem jönnék vele össze újra, de olyan jó lenne, ha megint az életem része lenne...
Szerintetek normális amit érzek? Mit kéne tennem? Nem akarom eldobni a mostani párkapcsolatomat, de tényleg eszméletlenül hiányzik.. Nem a vele való párkapcsolat, hanem maga az ember...
Nem kockáztatnám meg, végre találtam valakit, aki olyan, mint amilyet akartam.. Annyi barátom volt már, akik annyira nem illettek hozzám, most végre van egy, a közös jövőnket tervezzük, ezt akartam, és mégis itt van bennem ez az érzés...
Ne értsétek félre, tényleg szeretem a barátomat, és szerintem nagyon jó ember, nagyon jó pasi, ahogy az exem is. De annyira 2 külön világ, hogy legszívesebben mindkettőből kérnék egy kicsit.. Akkor lennék boldog. De külön egyikkel sem vagyok annyira boldog.
Értelek.
Később bizonyára mindketten bölcsebbek lesztek. És az sem kizárt, ha előbb nem, hát majd öreg korotokba újra összejöttök. Akkor majd utólag sajnálhatjátok az elvesztegetett éveket.
Úgy gondolom, jobb lenne még most józanul átértékelnétek mindent! Hidd el, tudom mit beszélek. Engem már megedzett az élet. Kétszer váltam el, mert valamit mindig elrontottam, valamit mindig elszalasztottam. Aztán nagy nehezen révbe értem. Gondold át, ne ess hasonló hibába, mert így nem fogod könnyen megtalálni a boldogságot.
Csak hát az ex tényleg olyan, akivel nem tudok hosszútávra tervezni. Vele szóba sem jött pl a családalapítás vagy hogy összeköltözzünk.
Na meg a mostani párommal könnyebb minden, egyedül él, bármikor lehetünk kettesbe, az exemhez nem tudtunk soha felmenni, mert a szülei folyton veszekednek, nálunk meg mindig van itthon valaki, tehát sosem voltunk úgy kettesbe, hogy csak miénk a ház. És ez nekem nagyon hiányzott
Eddig se akartam elhagyni a mostanit, de olyan rossz, hogy mintha hiányozna a másik felem..
Mondjuk ez is segített kicsit, hogy kiírhattam magamból. Senkivel nem beszéltem még erről..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!