Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy hiányzik az exem, normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy hiányzik az exem, normális ez?

Figyelt kérdés

10 hónapja párkapcsolatban élek, nagyon szeret engem, én is őt, vele el tudom képzelni a jövőmet is, viszont..

Az utolsó exem egyben az első szerelmem is (3x jöttünk össze újra), ő olyan folyton bolond volt, tehát mindig elviccelt mindent, ő ténylegesen a lelki társam volt. A mostani párom is az, de nem annyira, mint ő.. Meg se kellett szólalnunk, értettük a másikat, a mostanival meg néha nem is értjük, amit a másik mond..

Különben 1,5 éve nem is láttam az exemet, viszont napok óta csak ő jár az eszembe, annyira hiányzik.. Nem jönnék vele össze újra, de olyan jó lenne, ha megint az életem része lenne...

Szerintetek normális amit érzek? Mit kéne tennem? Nem akarom eldobni a mostani párkapcsolatomat, de tényleg eszméletlenül hiányzik.. Nem a vele való párkapcsolat, hanem maga az ember...

2012. okt. 4. 19:54
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
akkor beszéljétek meg az exeddel hogy legyetek barátok!meddig voltatok együtt?
2012. okt. 4. 20:38
 22/33 anonim ***** válasza:
Ha elkezdenének barátkozni, akkor tuti megcsalás lenne a vége. Mindketten vonzódnak egymáshoz... Nem ajánlom a barátkozást.
2012. okt. 4. 20:43
 23/33 A kérdező kommentje:

8 hónap, fél év, 9 hónap.

A barátságot próbáltuk régebben, hát minden találkozáskor szex lett a vége. Nem megy így, hogy vonzódunk egymáshoz. Persze ez nem most volt, kb 2,5 éve, miután másodjára szakítottunk.

2012. okt. 4. 20:43
 24/33 anonim ***** válasza:
14%
akk még fiatalok vagytok gondolom kb 18 körül...tudod mit tegyél!?csald meg a mostanit de csak 1szer és csak egy csók erejéig és utána már nem lesz hiány érzésed!de komolyan, persze titokban utána tudni fogod hogy mire van szükséged!!
2012. okt. 4. 20:46
 25/33 anonim ***** válasza:
14%
ja a lényeg!!az exeddel csald meg, csak 1 kicsit 1szer ne többször!
2012. okt. 4. 20:46
 26/33 A kérdező kommentje:
Sose csalnám meg. Még egy ölelés erejéig sem. (persze a haveri ölelés más, de hát olyan más ölelés lenne köztem és az exem között)
2012. okt. 4. 20:47
 27/33 anonim ***** válasza:
Csak a szívedre hallgass, soha ne az eszedre! Ami ma jónak tűnik, holnap köddé válik. Ha tudatosan elnyomod az érzelmeidet, soha nem leszel boldog!
2012. okt. 4. 21:12
 28/33 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek azóta? :O
2015. jan. 3. 16:27
 29/33 anonim válasza:
engem is erdekel!irj uzit
2015. febr. 25. 00:25
 30/33 anonim ***** válasza:
91%

Hátha nézitek még, utolsó 2:)

A kérdésben szereplő sráccal együtt voltam még 1 évet, rájöttem végül, hogy egyáltalán nem illik hozzám, ezután 1,5 évig szingli voltam. Idén összehozott a sors a tökéletessel, akit nagyon hamar elveszítettem.

Mindeközben a kérdésben szereplő ex még mindig képben van, de csak barátként, viszont nem találkozunk. Ő lenne velem, de nem komoly kapcsolatról lenne szó, nekem pedig épp ez a bajom, hogy komolyat szeretnék.. (nem vele)

2015. szept. 21. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!