Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs szex, csak veszekedés. Én voltam a hibás?
Két éve együttélés után talán válaszúthoz érkeztem. Párom dolgozik, én vezetem a háztartást és tanulok. Az elmúlt 6-8 hónapban örökösen fáradtságra hivatkozott, és ezért hiába kezdeményeztem a szeretkezést, nem volt kedve. Ráadásul, ha volt is nagyon nagyon ritkán, akkor előre meg kellett tervezni, melyik nap fogunk ágyba bújni. Ezt egy ideig megértettem, elviseltem, tűrtem, de sok hónap után kezdett elegem lenni, és azt mondtam neki, biztosan azért nem vagyunk együtt vagy csak heti egyszer pár percet, mert nem kíván. Ő ezen megsértődött, hogy de, csak én nem értem meg őt. Most elkezdődött a suli utolsó éve, rengeteget kell tanulnom, és mellette én csinálom a háztartási munkákat teljes egészében. Egy tányért nem mosogat el. És mikor jelezte reggel, hogy szeretkezni akar ma este, mondtam, hogy jobb lenne holnap, mert tételt kell kidolgoznom, sok a tanulnivaló, postára és boltba kell mennem, szalad a lakás.
És jött a: Látod, most végre megérted a helyzetemet, Te is megtudod, milyen fáradtnak lenni. Most én is mondjam, hogy nem kívánsz?! Én is panaszkodjak, hogy meg vannak tervezve a napok, mikor szeretkezünk?
Iszonyú hisztit levágott, mondtam, hogy jó, akkor most menjél dolgozni... Morgott, majdnem kiabált, aztán bevágta maga után az ajtót, és elment...
Amúgy 8 órát dolgozik, és utána a gép előtt ül egész este, vagy a tévét bámulja. Nem segít semmiben, és örökké fáradt ahhoz, hogy velem is törődjön. Én a tanulás és a többi feladatom mellett szántam rá is időt, este mindig mellébújtam beszélgetni, de általában a tévé bizonyult érdekesebbnek számára...
Most tényleg én voltam a szemét?
Tudod mit?
Legközelebb dobd ki a gépet az ablakon amikor letelepedik eléje,aztán ha nem tettszik neki még valami akkor őt is dobd ki.
Ne pazarold az idődet egy ilyen idiótára.
Két ember, akinek ennyire különböző a szexuális igénye, mit keres egymás mellett?
Viszont, ha valóban számítógép függőségről van szó, az egy komoly betegség. Akkor itt csakis szakorvos segíthet!
Tisztelt kérdező!
3 gyermekes szülők vagyunk a férjemmel,két pici gyerek egy nagy kamasz.Mindketten dolgozunk,én meló után hazajövök,kitakarítok,felrakom a kaját,és tanulok nagyobb gyerkőccel,és persze lótok futok a kicsik után,és még itt van a kert is.Férjem dolgozik elvileg déltuán 5-re ő is itthon van,de sok a túlóra sokszor van,hogy este 7 óra körül jön haza,és általában van neki maszek munkája ami azt jelenti hogy meló után, kimegy és dolgozik tovább persze itthon.Este 8 körül fürdetés,meseolvasás,kb 9 fél 10 felé érek le az emeletről a gyerekektől.Ilyenkor szoktunk leülni férjemmel közösen vacsizni,beszélgetni,kivel mi volt aznap.Utána gyors zuhany,és be az ágyba.Mi is rettenetesen fáradtak vagyunk,de kitaláltunk egy jó módszert.Hétköznapokon nem igazán romantikázunk a szexbe,csak egymásra mosolygunk és férjem megkérdezi nah egy hipp-hopp jöhet?!Ilyenkor tudom,hogy szeretkezni akar,mindenféle frikk-frakk nélkül.Utána alvás.Gyors szex de kielégítő mindkettőnk számára,én mondjuk sokszor nem megyek el ilyenkor,de azért nagyon élvezem,mert tudom mennyire kíván,és persze tudom hogy hétvégén mindenért kárpótol,amikor több időnk jut egymásra.Ilyenkor csak engem kényeztet este.
Ezzel tisztelt kérdező arra akarom felhívni a figyelmedet,hogy más emberek is dolgoznak és fáradtak,de ha az ember szereti a másikat,és még vágyik rá,akkor mindenáron próbál kisajtolni pár röpke percet a mindennapokból,hogy a másikkal együtt lehessen.
A leírásod alapján én azt érzem,hogy itt nem fáradtsági problémák vannak,hanem már teljesen más problémáitok vannak.
És a kérdésedre válaszolva nem te voltál a szemét.Egyáltalán,te mindent jól csináltál,valószínüleg a párodnak már más problémái vannak ebben a kapcsolatba.Elhidegült tőled,ha elismeri ha nem.Mert ha arra van energiája hogy tv-t vagy a számítógépet bambulja,akkor rád is kellene lennie.
Szerintem kössél utilaput a lábára,és mutass neki irányt.Ha erre sem reagál akkor meg tényleg dobd ki.
neked nem muszály leélned úgy az életed valaki mellett hogy boldogtalan vagy,azért mert ő ilyen természetű és fáradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!