Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem ő a hibás hanem én mert...

Nem ő a hibás hanem én mert mestruálok?! Nők, volt már, hogy egy egy veszekedést párotok elakart sikálni s erre fogni a dolgot?

Figyelt kérdés

Akár milyen témában. Mondjuk egy hete állandóankérem dobja ki a pelenkát mikor én nem érek rá. De azt ott felejti folyton s ezért megszólom. Vagy gyanús volt egy női kolleginája aki folyton felbukkan az életünkben. A sáros bakkancs mindig a baba kedvenc mászó területén volt lerakva stb. De nem, ő ezekért nem hibás, hát csak a havi miatt vagyok kibukva, nem az ő felelőssége a vita témája/tárgya.

Utálom ezt. :S

2012. febr. 20. 12:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
48%
Bocsi, de ez legyen a legnagyobb gondod. Tény és való, hogy mensi előtt és alatt mi nők tragédiaként élünk meg olyan dolgokat, amik máskor fel sem tűnnek. Mellesleg sokkal ingerültebbek, idegesebbek is vagyunk. Ha eddig is ilyen volt, akkor te reagálod túl. Ha nem volt ilyen, akkor pedig veszekedés helyett azt kellene kideríteni, mi történt.
2012. febr. 20. 12:11
 2/18 anonim ***** válasza:
58%
Nem kell már mindenbõl cirkuszt csinálni, egyikõtöknek sem jó.
2012. febr. 20. 12:17
 3/18 anonim ***** válasza:
44%
Bunkó. Ha ilyet mondana a férjem, megverném. Mond meg neki, hogy legyen rendesebb. Ha nem jön be, dobd a bakancsát az ágyatokba, és közöld vele, hogy ha a gyerek számára jónak tartja a koszos környezetet, akkor próbálja ő is ki!
2012. febr. 20. 12:19
 4/18 anonim ***** válasza:
49%

sosem hivatkozott erre,mert ha nem látná a fogamzásgátlóból,észre se venné

(szex előtt alapos tusolás,és van szex is)

de előjönne a házisárkány énem ha a leirtakat az én párom csinálná,és nem kellene mire fognia...

2012. febr. 20. 12:26
 5/18 anonim ***** válasza:
62%
adnék neki olyan havi bajt hogy nem lenne többbé gond se a pelenka se a bakkancs.... azért álljon meg a menet!
2012. febr. 20. 12:30
 6/18 anonim válasza:
59%
Nem tudom hogy van ez nalatok, de ha mindenert veszekedsz akkor te vagy a hibas. Mi sosem veszekszunk, szepen is el lehet mondani ha valami nem tetszik, es igy mindenki jobban is jar, meg a kapcsolat is tovabb tart majd.
2012. febr. 20. 12:38
 7/18 anonim ***** válasza:
15%
"Nem ő a hibás hanem én mert mestruálok?!" - Miért, most ő kéne hibás legyen, mert te menstruálsz? :O
2012. febr. 20. 12:47
 8/18 anonim ***** válasza:
25%
A pelenka semmi. Ezért biztosan nem veszekednék. Többet ér nekem, hogy nincs vita, fogom és kidobom. A női kolléga probléma, de alaptalanul ne vádold, ne féltékenykedj, csakis ha biztosan tudod, van alapja. A bakancsot is szerintem arrébb lehet tenni, ki lehet tenni az ajtó elé, való igaz, hogy neki kéne, de ha nem teszi, én inkább kitenném, minthogy veszekedjek érte. Hiába, különbözőek vagyunk, bár én is dulifuli vagyok, ha menstruálok, ez tény, hogy minden nő feszültebb olyankor. Én magne B6 femina pezsgőtablettát szoktam inni és használ.
2012. febr. 20. 12:48
 9/18 anonim ***** válasza:
70%
hát, ja. itt mindenki nagyon szimpatikus tanácsot ad, toleránsak, megértőek, nem-sárkányok vannak csak. az én párom hasonló a kérdezőéhez. imádjuk egymást és ritkán veszekszünk, de ő nagyon szétszórt és figyelmetlen e téren (csakúgy, mint a kérdésben szereplő pasi). én is nagyon szépen elmondom neki egy tucatszor, h azért van a szőnyeg az előszobában, h oda tegye a cipőjét, az felfogja a sarat és nem hordjuk szét a szobában, stb. és még számos ilyen apróságot, ami segít(ene) megőrizni a tisztaságot és nem kellene feleslegesen takarítani, ha odafigyelne rá. de borzasztóan szétszórt és ezért nem is haragszom rá. ugyanakkor viszont azt vettem észre, h ő úgy van bekötve (tudom, h nem direkt csinálja), h E (én) szépen szól=nincs semmi baj köztünk és simán elfelejti ezredjére. ha viszont elveszítem a türelmem egy idő után és kimutatom, h mennyire zavar, frusztrál engem a rendetlensége, akkor, de csak akkor tudatosul benne, h valójában ez probléma a számomra. ilyenkor jobban oda is figyel rá és meg is tudjuk beszélni. a szép szó, bármilyen felvilágosultan hangzik, nem üti meg az ingerküszöbét néha... viszont ilyenkor tényleg elgondolkodik a dolgon és sosem jönne olyan hasba akasztó szöveggel, h "azért van, mert menstruálsz". persze csodákat én sem várok és utána ugyanúgy elnéző vagyok, ha elfelejti, de akkor már nem az van, h én kérek kérek, kérek és semmi változás, hanem valahol félúton találkozunk: amennyire tud, változtat, a maradékot meg én tolerálom.
2012. febr. 20. 12:52
 10/18 anonim ***** válasza:
60%
Nem, nem hiszem el, hogy felnőtt férfiak ilyen értetlenek legyenek.
2012. febr. 20. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!