Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha az apa veri a gyerekeket...

Ha az apa veri a gyerekeket és a feleséget is abban a nő is hibás igaz?

Figyelt kérdés

Úgy értem el kellett volna menekülni anno a gyerekekkel.

Te mit tennél?

Enyém a lelki beteg férj akinek egy reszkető gyermeket látok a szemében ha visszagondol az apjára, de az anyját nem hibáztatja.

Szerintem a nő is hibás.

2012. febr. 10. 08:03
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
62%
Miért, ha az anyját hibáztatná akkor jobb lenne neked? Ne akarj ítélkezni, nem voltál a helyében. A férjed felnőtt férfi, forduljon szakemberhez ha nem tud továbblépni. Az anyja meg valószínűleg szenvedett annyit, hogy ne kelljen még a te megvetésedet is elviselnie. Mit tudsz a körülményekről? Volt hova menekülni? Volt, aki megvédte volna? Hálát adok a sorsnak, hogy nem volt ilyenben részem, de soha eszembe nem jutna az áldozatot hibáztatni. Megnéznélek, ha helyzetben lennél mennyire lennél vagány. Bár ma már sokkal könnyebb lépni mint a férjed gyerekkorában lehetett.
2012. febr. 10. 08:11
 2/32 anonim ***** válasza:
98%
hát ez nehéz kérdés. ha a férfi erőszakos, terrorizálja a nőt, akkor mit tud szegény asszony tenni? rendőrség pofánröhögi...amúgy meg ez magyarországon teljesen természetes jelenség és gyakori. amíg ennyi lumpen alak van, és amíg ilyen előkelő helyen állunk a világon az alkoholisták terén
2012. febr. 10. 08:15
 3/32 anonim ***** válasza:
88%

Nagy átlagban az anya is hibás,legtöbbször lenne hová menekülnie.

De nem teszi,bizik abban hogy a férfi megváltozik.

Nekem is ilyen volt a gyerekkorom egy része.

Engem és anyámat is bántalmazott a biológiai apám.Alkoholist volt,nem dolgozott. Anya sokszor kitette,de mindig visszfogadta.Ha részegen jött haza,rettegni kellett.Borzasztó volt,mégsem tett semmit.

Pedig emlékszem,nagyimék könyörögtek neki hogy ha már ő hülye,akkor engem ne tegyen ki ennek,nem laktak messze,lehessek már náluk legalább akkor amikor iszik.Nem engedte,bár igy is sokszor átszöktem (5-6 évesen is már).

aztán amikor ugy megvert minket hogy korházba kerültem,akkor a gyűmügy nagymamáméknál helyezett el,anyám is odaköltözött,a biológiai apám meg nem jöhet azóta sem 300méternél közelebb.

elváltak,talált új párt anyám,aki a világ legjobb pótapukája,lett tesóm is,de valahol mélyen sosem bocsátom meg anyámnak hogy saját hülyesége miatt ilyen volt a gyerekkorom nagy része,pedig lett volna lehetősége hogy nagyiéknál legyünk (akik már felnőtt léttemre is többet törödnek velem mint bárki)

Szerencsére ez nem hat ki a pákapcsolatomra (csak a választásra anno,nem kezdtem volna agressziv kicsi is ivó emberrel,és egy agressziv megnyilvánulás után otthagynám,de párom ellentéte a biológiai apámnak szerencsére)

2012. febr. 10. 08:22
 4/32 anonim ***** válasza:
97%
hülyeséget írtok, elmegy a nő ..addig ok. de a férfi megy utána és akkor igen nagy baj történhet. a súlyos testi sértéstől egészen a késelésekig. meg mondjuk elmegy a nő szüleihez, garantáltan a férfi este már ott rugdossa az ajtót hogy: "gyere ki te k*rva" ...teljesen érthető hogy félnek elmenni, mert nagyobb bajba kerül mint amibe van
2012. febr. 10. 08:29
 5/32 anonim ***** válasza:
90%

8.27.

Kiváncsi vagyok te mi alapon osztod itt az észt...

Én valóban karakán, talpraesett csaj vagyok, aki már elvált. És nem engem hagytak el, hanem én hagytam el a p.csába az exférjem, mert nem hagytam hogy lábtörlőnek tekintsen. Akkori anyósom is csak azt hajtogatta hogy sok mindent el kell viselnem, mert egy feleségnek tűrnie kell... Tűrni??? Mit és meddig??? Minek? Főleg mivel csak 1 életem van, amit vagy boldogan élek vagy úgy elb@szok ahogy csak lehet.

Na olyan szélsebesen léptem tovább amennyire csak lehetett.

Úgyhogy te csak ne nulláz le senkit amíg nem ismered magát az embert és a körülményeket. Nem minden nő meghunyázkodó.

2012. febr. 10. 08:58
 6/32 A kérdező kommentje:

Köszi a támadást.

Soha nem hibáztattam az anyját és nekem nem lenne könnyebb a tudat.

El tudott volna menni máshová, nekem mondta az anyja, csak nem akart, mert szerette a férfit.

Én nem ítélkeztem, feltettem egy kérdést, első te viszont azt tetted. Nem vagyok rossz ember, a kommented mégis rosszindulatú.

2012. febr. 10. 09:06
 7/32 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy soha senkinek nem mondtam, hogy az anya hibás. De azért magamban lehet véleményem nem?
2012. febr. 10. 09:06
 8/32 anonim ***** válasza:
67%
IGEN hibás a nő is. Az egy dolog, hogy magát hagyja bántani, de a gyerekeit!? Az ilyen nem normális, teljesen alkalmatlan a gyereknevelésre. Az én exem is alkesz -bár csendes volt- de ha kezet emelt volna ránk, legközelebb nem lett volna mit megemelni. Ez nem keményekedés, de nem vagyunk állatok!!!
2012. febr. 10. 09:09
 9/32 anonim ***** válasza:
72%

8:22 vagyok

Az utánam iró hülyeséget ir.

Anyám huga 3 kisgyerekkel és egy pocaklakóval menekült el a férje elől.Mi költöztettük titokban,amig a férj a kocsmában volt,mi egy kiskocsiba felpakoltuk őket,és tudván hogy ha hozzánk költöznek,akkor bánthatja őket, egy anyaotthonba vittük az ország másik végébe.Unokahugom már ott született.Amig a kicsi nem lett bölcsis,addig maradtak ott,aztán sikerült munkát találnia,elvált,most neveli a 4 gyereket.Ő értelmesebb mint anyám volt,és bátrabb.

2012. febr. 10. 09:15
 10/32 anonim ***** válasza:
68%

Abban hogy az apa veri a gyerekeket a nő is hibás hogy miért nem hagyja ott azt a férfit.Miért nem dobja ki?Rendőrség?Ügyvéd?Mindent felhasználni a férfi ellen.

Micsoda anya az aki hagyja az alkoholista férjének/párjának hogy verje a gyerekeket?Hát anyának nehezen nevezhető.....

2012. febr. 10. 09:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!