Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem ő a hibás hanem én mert...

Nem ő a hibás hanem én mert mestruálok?! Nők, volt már, hogy egy egy veszekedést párotok elakart sikálni s erre fogni a dolgot?

Figyelt kérdés

Akár milyen témában. Mondjuk egy hete állandóankérem dobja ki a pelenkát mikor én nem érek rá. De azt ott felejti folyton s ezért megszólom. Vagy gyanús volt egy női kolleginája aki folyton felbukkan az életünkben. A sáros bakkancs mindig a baba kedvenc mászó területén volt lerakva stb. De nem, ő ezekért nem hibás, hát csak a havi miatt vagyok kibukva, nem az ő felelőssége a vita témája/tárgya.

Utálom ezt. :S

2012. febr. 20. 12:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%
attól, h nem hiszed, még létezik. én nem értetlenségnek nevezném, hanem figyelmetlenségnek, szétszórtságnak. csak az jön automatikusan, amit magunkénak érzünk, neki nem tűnik fel, ha összesározza az előszobát, csak az, ha felhúzom magam, mert rosszul esik, h folyton pakolok és takarítok utána. az nem zavarja, ha sároz a cipőjével, de az igen, ha engem dühösnek lát. van ilyen.
2012. febr. 20. 13:05
 12/18 anonim ***** válasza:
41%

12.

nevezheted így is :)

2012. febr. 20. 13:12
 13/18 anonim ***** válasza:
48%
De milyen ember - akármilyen nemű - az, aki alapból nem veszi le a sáros cipőt az ajtóban? Vagy ha nagyon muszáj szétsározni a lakást, akkor nem takarítja fel maga után? Még a kutya is elkaparja a mocskát, egy ember miért nem képes erre?
2012. febr. 20. 13:26
 14/18 anonim ***** válasza:
77%
Azért én is felhúzom magam néha ilyen dolgokon és lehet röhögő görcsöt kapnék ha a mensimre fogná, hogy nem pakolt el.Nagyon szép, hogy sok válaszoló szépen próbálja megbeszélni, de ha sokadszorra se történik semmi, akkor már elfogy a türelem. Ismerősi körben én voltam a hisztis, akit ott fognak hagyni, mert ha kellett vitatkoztam. Azok a boldog párok rég nincsenek együtt, mert általában az egyik fél nyelt és mosolygott hozzá. Mi pedig boldogan élünk és az első évek vitái alatt mindketten egymáshoz csiszolódtunk.
2012. febr. 20. 13:47
 15/18 anonim ***** válasza:
37%

Elég hisztis a kérdés maga is.

Ne haragudj, de ahogy írsz, az egy hisztis nő benyomását teszi.

Lehet, hogy a párodnak mégis van igazsága.

2012. febr. 20. 15:56
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem röhögj rajta egyet és jól b*sszál ki vele!

Tedd bele a bakancsát az ágyába, vagy hagyd szét olyan dolgokat ami őt is zavarni fogja! és ha elkezd a pasi hisztizni, mond neki, hogy mi van, már "te is menstruálsz?" Röhögve hagyd ott.

2012. febr. 21. 11:48
 17/18 anonim ***** válasza:
bocsi mondd
2012. febr. 21. 12:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a legfőbb baj az, hogy képtelen vagy normálisan összeszedni a gondolataidat hanem csak idevetsz valami se füle-se farka zagyvaságot.
2012. febr. 21. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!