Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs szex, csak veszekedés. Én voltam a hibás?
Két éve együttélés után talán válaszúthoz érkeztem. Párom dolgozik, én vezetem a háztartást és tanulok. Az elmúlt 6-8 hónapban örökösen fáradtságra hivatkozott, és ezért hiába kezdeményeztem a szeretkezést, nem volt kedve. Ráadásul, ha volt is nagyon nagyon ritkán, akkor előre meg kellett tervezni, melyik nap fogunk ágyba bújni. Ezt egy ideig megértettem, elviseltem, tűrtem, de sok hónap után kezdett elegem lenni, és azt mondtam neki, biztosan azért nem vagyunk együtt vagy csak heti egyszer pár percet, mert nem kíván. Ő ezen megsértődött, hogy de, csak én nem értem meg őt. Most elkezdődött a suli utolsó éve, rengeteget kell tanulnom, és mellette én csinálom a háztartási munkákat teljes egészében. Egy tányért nem mosogat el. És mikor jelezte reggel, hogy szeretkezni akar ma este, mondtam, hogy jobb lenne holnap, mert tételt kell kidolgoznom, sok a tanulnivaló, postára és boltba kell mennem, szalad a lakás.
És jött a: Látod, most végre megérted a helyzetemet, Te is megtudod, milyen fáradtnak lenni. Most én is mondjam, hogy nem kívánsz?! Én is panaszkodjak, hogy meg vannak tervezve a napok, mikor szeretkezünk?
Iszonyú hisztit levágott, mondtam, hogy jó, akkor most menjél dolgozni... Morgott, majdnem kiabált, aztán bevágta maga után az ajtót, és elment...
Amúgy 8 órát dolgozik, és utána a gép előtt ül egész este, vagy a tévét bámulja. Nem segít semmiben, és örökké fáradt ahhoz, hogy velem is törődjön. Én a tanulás és a többi feladatom mellett szántam rá is időt, este mindig mellébújtam beszélgetni, de általában a tévé bizonyult érdekesebbnek számára...
Most tényleg én voltam a szemét?
Szerintem gondok vannak azzal a kapcsolattal,egyáltalán nem normális,hogy egy férfi ne kívánja a szexet.
Valami más ok van ott nem a fáradság.
Nyolc órai meló nem indok,más is dolgozik mégis megadja a feleségének,barátnőjének azt amit meg kell kapnia.
Szerintem állítsd válaszút elé,ha nem változik akkor hagyd ott,mert egyáltalán nem normális dolog hogy egy hölgy kielégítetlenül éljen agy férfi mellet.
Ez a kapcsolat hamar kifújt.
Én nem igzazán értem, hogy egy egészséges férfiember miért nem kívánja napokig a szexet. Hacsak nincs egy másik nő a háttérben, aki rendszeresen kielégíti. Én bármilyen hullafáradt vagyok, minden nap kívánom a szexet, pedig már nem vagyok egy mai gyerek. De nem vagyunk egyformák.
Mondhatnám, hogy beszéljétek meg, de amit leírtál abból nem érzem, hogy itt bármi célravezető lenne. Talán próbáld meg valamilyen új szexuális praktikákkal felkelteni az érdeklődését, feldobni a kapcsolatot. Ha úgy se megy, akkor meg kár eröltetni.
Most is telefonon üvöltöztünk egymással... :( Remek...
Órákig a gép előtt ült hónapokon át, szexelni fáradt volt, és most a múlthéten 2 este is a géphez mertem jönni 1-1 órára, máris szóvá tette, hogy én nem mentem oda hozzá.. Nagyon ideges vagyok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!