Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is ilyen nehéz volt az első pár hónap mikor összeköltöztettek a párotokkal? Min vesztettek mindig össze? 21/L
Kedves Kérdező!
Egy közös háztartás kiadásokkal jár, és valahol meg kell fogni a pénzt. Javaslom, vegyél jóval kevesebb új ruhát. Azt viszont ne engedd, hogy a szüleidhez ne engedjen haza...
nem tudom...
mi a párommal pont azért költöztünk össze, mert egyértelmá volt, hogy problémák nélkül tudunk és akarunk együtt élni...
Szerintem csinaljatok azt, hogy hatarozzatok meg egy osszeget amit kozosen osszedobtok (rezsi+kaja) mindenenkinek marad nemi sajat penze amit arra kolt amire akar. En is veszekedtem volna, ha az exem az en penzem ruhaira kolti. Viszon a sajat reszet arra kolti amire akarja.
A veszekedesek alapja altalaban a penz. Nekunk sose volt ebbol vita! (Aztan lehet, kifogtam az egyetlen not aki takarekosan beosztotta a sajat penzet. Sot neha meg sprolosabban gondolkodott mint en)
Bar az azert eleg fura, h nem enged haza...
Több szempontból ellenszenves a kérdésed.
Először is, milyen jogon költenéd te az ő pénzét saját ruhákra? (és itt most nem arról van szó, hogy kell egy télikabát mert nincsen, meg kell új nadrág mert a régi már darabokban mállik le rólad, legalábbis nem így sugallja a kérdésed)
Másrészt, vélhetően egyetemista vagy: nem is értem hogyan tudod leírni az "őszi" szót két sz-szel, meg ha már egyszer sikerült az igekötőt egybeírni helyesen a "hazalátogatni" szóban, nem értem hogyan sikerült néhány szóval később ugyanazt az igekötőt ugyanolyan helyzetben külön írni, helytelenül: "haza költözök"
Amiben neked adok igazat: nem a szülőd, szóval kapcsolatban ilyen szerintem nincs, hogy valaki valamit a másiknak nem enged. Ez elég rossz képet fest ez a barátodról. Birtokolni ne hagyd magad, a szülők meglátogatása része egy ember életének. Ne kényszerítsen választásra, ne hagyd magad.
Hát nekem a barátnőm költözött hozzám úgy fél éve kb. Az volt a gond, hogy én 18 éves koromtól kezdve kisebb- nagyobb szünetekkel, de egyedül éltem és már felvett egy ritmust az életem, amit az ő beköltözése totál felrúgott. Nem anyagi problémák (mind a ketten dolgozunk) Leginkább a ház körüli tevékenységekkel, házimunkák megosztásával,illetve a szabadidő felhasználásával voltak. Talán az zavart a legjobban,hogy teljesen átkellett pakolásznom a cuccaimat, hogy az őövé is (ami 3x annyi,mint nekem) elférjen. Meg még hasonló apróságok, ami azért kicsit feltudja b@szni az ember agyát, de idővel már nem annyira zavaró. Ja és elkellet adnom a jóbarátokos tv nézős óriás fotelomat, ez fájt.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!