Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvan az első hónap. Mit vegyek ajándékba?
augusztus 16-án leszünk egy hónaposak a barátommal. Valamivel megszeretném ajándékozni.Mi lenne megfelelő?Megköszönném a válaszokat.(16 éves a barátom)
15/L
sztem sem olyan nagy dolog ez az egy hónap. sztem picit faggasd a barátod, hogy ő készül e valamivel. de úgy, hogy ne essen le neki. annál cikibb nincs, ha te készülsz ő meg netalán nem is tudja, hogy hónapforduló van...
de amúgy sztem egy süti, amit te sütöttél neki az cuki!
"Megvan"...? :)
Tökre úgy hangzik, mintha valaki lehúzott volna egy hónapot a sitten vagy nemtom... :)
Szerintem sem ajándék kéne - max. olyasmi, amit Te készítesz. Inkább valami program, vacsi, süti, piknik, akármi.
Gratulálok nektek!:)
ne vegyél semmit. maximum emlísd meg, hogy "már egy hónapja egyunk együtt tök jó" vagy ilyesmi.
én nem szeretem ha a barátnőm állandóan ilyen jelentéktelen(hiszen 1 hónap tényleg nem sok) dolgokkal cseszeget..21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!