Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is ilyen nehéz volt az első pár hónap mikor összeköltöztettek a párotokkal? Min vesztettek mindig össze? 21/L
Látom, megérkeett a nyelvtantanárunk is:)))
Van salyát pénzed, kérdező? Mert ha a párodét költöd, úgymond, akkor tényleg jogos, ha mérges a ruhák miatt, nálunk is ez van, párom dolgozik, én itthon vagyok (baba projekt:)), és amióta az ő fizuja van csak, nem vettem ruhát:)Előtte rengeteget, minden másnap mentem a Tally weijlbe, mert leárazás volt vagy láttam valami fasza göncöt:DD Most már nem:)
Utolsó, nem irígyellek, kedvenc cuccot kidobni... :/
Kinek a pénzéből kellenének neked új ruhák?
A párod meg egy bunkó, ha nem enged hazamenni.
Én májusban költöztem össze a barátommal. Előtte remekül megvoltunk, és úgy gondoltuk, hogy így sem lesz semmi gond. Ehhez képest mi is veszekszünk néha, de nem azért, mert utáljuk egymást, hanem mert vannak rossz napjaink, és néha előfordul, hogy képesek vagyunk felkapni a vizet azon, hogy különbözünk bizonyos dolgokban, de ez szerintem természetes.
Azt sem szabad elfelejteni, hogy a pénz bizony sajnos sokat számít. Azt is tudom, hogy kell néha új ruha, de gondolj bele, hogy ha pl. a számlákat nem tudjátok kifizetni, akkor hogy tudna neked új ruhát venni? Én régebben, amíg nem voltunk összeköltözve, minden hónapban vettem magamnak új fülbevalókat, új ruhákat, de most, mivel a kettőnk fizetése kb. csak a számlákra, meg a kajára elég, ilyen "luxusra" nem jut. Tudom, nehéz, de meg kell tanulni lemondani dolgokról.
Amúgy meg azt én sem értem, hogy miért nem enged haza a szüleidhez. Akár ő is elmehetne veled, mert kell egy kis kikapcsolódás, meg nem árt, ha ápoljátok a kapcsolatot velük is. Az is lehet, hogy a szüleid támogatnának titeket. Ezt mindenképpen beszéld meg a barátoddal, hogy ez neked fontos lenne, mert szereted a szüleidet, és szükséged van rájuk.
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!