Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak vele?
segítségre lenne szükségem van egy barátnőm 17éves én 18éves vagyok, 1éve és 2hónapja vagyunk együtt azonban elég durva veszekedéseink vannak...például én nem vagyok egy szexmániás ember de azért néha jól esik a szex mert kinek nem főleg párkapcsolatban, el is mondta mennyire kíván telefonba meg minden mindig felhív de amikor eljön hétvége soha nem úgy van ahogy mondja vagy ígéri sose!!most megígérte bepótolja a múlthónapot mert nem volt semmi erre azt mondta csak egymás mellet akar lenni elis fogadtam erre este mikor elmentem mondta h majd ma erre felhív, hogy nem ér rám!jó ez az egyik próblémám, hogy nincs szex és én már nagyon sokat tűrők!
másik próblémám: nem tudom én vagyok túl féltékeny vagy neki van igaza de ilyeneket mond pasiknak (Srác barátnőmnek : jól nézelki szeretnélek megismerni Barátnőm ismerkedni lehet...erre beszélgetnek aztán flőrtölnek szerintem mert olyan mondanak írnak egymásnak h bulizni fognak majd meg ilyesmi...meg h pár sráccal is beszélget...meg kapcsoaltunk elején kiderült más pasikkal is beszélt olyanokat h gondolt rá h összejönnek de már vagyok én...
harmadik próblémám: ha veszekedünk akkor mindig azt mondja én vagyok hibás és h nem bírja de nem szakitani akar de megoldást vár tőlem és mindig tőlem mindig én találjak ki ki is találok de egy ideig jó aztán megint rossz és mondja nem tudja már meddig bírja mondom hát jó....és mindig megy nagy veszekedés a durva egész tényleg imádjuk egymást minden nap hívjuk legalább 5-6x egymást írunk smst nevetünk meg minden...megcsalni azt mondja nem csalnak meg és valamilyen szinten tudom mert nem úgy nevelték...de akkor is kérlek segitsetek!
na akkor pontozzunk:
1.: abszolúte nálad a pont az oké h 1x 2x nem tudja betartani de h folyamatosan.. másol bizonyára már megkapta az adagját.. v tudom is én.
2.: döntetlen a flört persze zavaró a másiknak de önmagába még nem bűn ellenben az h ha te nem lennél jeligére beszélgetett srácokkal hát azért sejtet vmit :)
de te is azért nem kicsit v tapadós / féltékeny.
3.: megint csak nálad a pont ha esetleg a te hibád is lenne mindig minden amit kétlek akkor is ha ő nem bírja akkor együtt netalántán neki kellene megoldást találnia legalábbis részben és nem mindig csak téged utasítani erre..
őszintén szólva: vmi vagy vki biztos van a háttérbe minden esetre én kivágnám mint macskát szrni ha állandóan ezt művelné.
Üljetek le ezt megbeszélni.
A szexet ne firtasd.Ha nálad van ne is beszélj róla,majd csókold meg stb... Ha akarja akkor lesz szex,ha nem akkor nem.
Ha kíván miért nem mész el hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!