Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy jöjjek össze vele? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöjjek össze vele? (lent)

Figyelt kérdés

Szóóval van egy fiú aki tetszik nekem, régebben nagyon jóban voltunk mostanában meg már szinte nem is beszélünk sehol.:/

találkozunk puszi-puszi ennyi.:/

ha rá írok akkor meg persze nem ír vissza.-.-

szóval

1. Hogyan lehetnénk újra jóban

2. Hogyan jöjjek össze vele

Jaa és azt kihagytam, h régebben amúgy én is tetszettem neki és ő is nekem de végül is nem jöttünk össze..:/

segíítsetek..xDD

2012. szept. 22. 23:46
 1/5 anonim ***** válasza:

"Le szeretnék veled feküdni"

Néha a legegyszerűbb megoldások a legjobbak

2012. szept. 22. 23:56
 2/5 Mókusgyilkos ***** válasza:

Occam borotvája :)

bár ehhez először vkinek írnia kellene pár lehetséges verziót.

2012. szept. 23. 00:21
 3/5 anonim válasza:
Próbálj kapcsolatba lépni vele valahogy. Tudom , hogy nehéz. Jár valami edzésre vagy valami ? Ha igen akkor mondjuk érdeklődj nála róla , mert te is mondjuk járni szeretnél rá. Ha ez össze jön , már könnyebb az út a célig. =)
2012. szept. 23. 09:52
 4/5 B25 ***** válasza:
Jó lenne h tudnánk a korodat. Nos ha akkor nagyon akart volna valamit amikor tetszettetek egymásnak akkor meg tette volta. Ha csak nem voltatok nagyon fiatalok. De így h sok idő eltelt. Nem hiszem hogy nagyon lesz valami. :(
2012. szept. 23. 13:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Adj két értelmű könnyen félremagyarázható jeleket ,amikor találkoztok (hogy ha nem jön össze a dolog ki tudd magyarázni, hogy nem úgy gondoltad :DD)

Vagy hagyd a fenébe, mert ha ráakaszkodsz max. azt éred el ,hogy megdugjon és elhagyjon,mert tálcán kínálod magad.

Sokszor a szerelmes lányok nem veszik észre sajnos ,hogy mennyire félreérthetetlenül lerí róluk, hogy kibe szerelmesek és ez legtöbbször nem vezet jóra.

Kihasználják.

26/L

2012. szept. 24. 04:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!