Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze jöjjek ezzel a lánnyal vagy sem? (leírás) 18/f
Persze nem az itt kapott válaszok alapján fogom eldönteni, de azért befolyásolhat és érdekel is mások véleménye.
Nos.
A lány egy évvel idősebb nálam . Az a gond ,hogy én még középsuliba maradok egy évig ő meg elméletileg elmegy valamerre ( lehet ebben a városban fog járni ő is egyetemre de ezt még nemtudom). Szóval én maximálisan szeretem őt meg minden , tényleg aranyos kedves de talán egy picit butácska :/ :D hozzám képest főleg. Ettől függetlenül nem homály , és okosabb mint az emberek nagyrésze bár lehet félre ismertem :D Külsőleg nekem nagyon tetszik , fehér bőr , szőke haj, néhány aranyos kis szeplő. Talán picit nagy az orra :D meg kicsik a mellei. De ez elenyésző hibapont.
Az zavar még ,hogy elég sok fiú barátja van. Még ha nyomorékok is a csávók mit zsongják körül? Szerencsére nem volt még sok barátja 3ról tudok. Bár nekem az is sok.
Igazából ennyi. Szerintetek?
ha a környékeden jár majd egyetemre, akkor nem látom akadályát. ha pedig összejöttök akkor megkell biznod benne, még ha zavar is a sok fiú barátja.. A lányok nem szeretik ha uralkodni szeretnének felettük..vedd úgy, hogy mivel sok barátja van, csak jó fej lehet, és más csak irigyelhet miatta, ha a barátnőd lesz:)
ha messze megy egyetemre akkor magadban kell eldontened, hogy van-e turelmed, kitartasod egy párkapcsolathoz:):)
távkapcsolathoz*
elirtam, nem "párkapcsolathoz"
Ja ja aha :D Értem... Thhhhényleg én vagyok nehéz eset ?:D Tuti össze jönne velem ez nem kérdés ;) Majd közlöm vele ,hogy a barátnőm lesz és úgy sem tehet semmit ellene :D
Egyébként igaz egy próbát megér :) Talán azért görcsöltem rá a témára mert még sosem volt komoly/normális kapcsolatom. És már erőltetem egy kicsit mert eléggé sz*r folyton egyedül lenni és látni ,hogy más milyen boldog a barátnőjével én meg lassan visszamaradottnak érzem magam ,hogy még nem volt rendes kapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!