Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyton csalódnom kell a barátomban, mit tegyek? (leirás lejebb)
Figyelt kérdés
Mit tegyek ha folyton csalódok a barátomban?Mindig igér mindenfélét,utána meg nem tartja be..Annyira bosszant már..Ha meg épp nem igér,akkor hazudik nekem..Szeret,mert tudom hogy szeret,nem is a szeretettel van baj,csak mindig megbánt..Sokszor nincs tekintettel rám,nem mindig veszi figyelembe mit szeretnék igazán és olyankor olyan szöveggel jön hogy én se vagyok sokszor tekintettel rá..Tudom,én se vagyok tökéletes,de ő nagyon sokszor megbánt és nagyon sokat veszekszünk..Adjatok tanácsot,léci!2012. aug. 5. 16:43
1/6 anonim válasza:
Szeret, a nagy lóf@szt... Akit szeretünk, arra tekintettel vagyunk. Nem bántjuk meg úton-útfélen.
2/6 anonim válasza:
ha annyira szeretne, akkor nem bántana, nem hazudna. :/
3/6 anonim válasza:
3napja szakitottam a pasimmal ez miatt, mert ő is ilyen volt. Valamilyen szinten biztos szeret téged, mert még el nem hagyott, de nem annyira, hogy oda is figyeljen rád. ird ki egy papirra, a jó és a rossz tulajdonságait, és amiből több van az a nyerő, ha a rosszból, akkor nincs mese, szakits vele. Mert egy párkapcsolat addig müködik, mig több jó van benne, mint rossz.
4/6 Hanariko válasza:
Szerintem ő valójában annyira de annyira szeret... csak fél kimutatni
ÉBREDJ MÁR FÖL!
NEM NEM NEM NEM ÉS NEM! NEM SZERET TÉGED!
NEM VESZED ÉSZRE MEKKORA PARADOXON AMIT ÍRSZ? MEGBÁNT, ÁTVER, NINCS RÁD TEKINTETTEL, DE SZERET? SZERET PERSZE.. BIZTOSAN. DE ÚGYSE FOGSZ VELE SZAKÍTANI, SZÓVAL NEM ADOK TANÁCSOT. SZENVEDJ CSAK!
5/6 anonim válasza:
csak igazat tudok adni az előttem szólóknak sajnos:/ szerintem legbelül tudod te jól, hogy mit kéne lépned, tudod hogy ez így nem normális..csak szereted és ez nem kicsi akadály...de egyet jegyezz meg!! egyszer élünk, és ha Te olyan úton jársz, ami leginkább csak fájdalmat okoz neked, akkor az nem a Te utad !!:/
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat
2012. aug. 8. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!