Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Férfiak! Ha szakítottok egy lánnyal mi idegesít fel vagy mi tesz titeket féltékennyé vagy kelt egy pici érdeklődést is bennetek milyen viselkedése?
Én probálom azt magam mögött hagyni, ha egyszer szakítunk és szétmegyünk akkor szétmegyünk.
Akkor bennem egy fejezet egy történet lezárul. (igen sokan küszködnek ezzel) És nyitok egy új fejezetet.
Ha megcsalt akkor többé nem is foglalkozok vele ábszolúúte!
Ha én csaltam volna meg, akkor szintén nem keresném és lezárnám végleg.
Ha úgy szakítottunk volna h "valamiért" már nem volt értelme folytatni, akkor lehet h maradunk barátok (eddig 2 exel maradtam így barátságba)
Féltékeny nem szoktam lenni, nem tudmo miért nem..de nem :)
Max akkor vagyok féltékeny hogy ha a meglévő párocskám ad rá okot. Avagy ha alakulóban van valami...
Ha szakított, akkor úgyse fogja érdekelni.
Szóval ha elfelejted, és rendesen viselkedsz továbbra is, akkor lehet, hogy visszanéz, hogy ez milyen rendes lány volt. Egyébként úgyse érdekli.
Semmit, mert már van új párja és őt szereti.
Téged rendes lánynak fog tartani. Lehettek még barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!