Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Férfiak! Ha szakítottok egy lánnyal mi idegesít fel vagy mi tesz titeket féltékennyé vagy kelt egy pici érdeklődést is bennetek milyen viselkedése?
azt hogy nekünk ez nem jött össze köztünk ez nem működött, de egy jegeskávé mellett szívesen elbeszélgetnék vele...
(ha érzelemmentes akkor ez van, mert ha érzett volna valamit akkor keresett volna korábban mert végül is ő váltott más életet)
Kedves Kérdező!
Ha mi szakítunk, az esetek többségében a szexi fehérneműs kép szerelmet aligha hoz vissza, maximum kéjvágyat.
26/F
elégtétel?
Miért kéne ez neked?
Esetleg csúnya volt a szakítás, megbántott, megcsalt, vagy a szívedbe gázolt? (mert ahogy írtad ő szakított)
Akkor mire lenne jó egy beszélgetés? Minek hogy rájöjjön h mit veszített? Aztán otthagynád, hogy ezt elb@sztad hülyegyerek...?? :)
Amúgy ha nem voltak nagy sérelmek a szakításban akkor meg bármi megtörténhet kettőtök közt amennyiben nem akarsz visszavágni neki...
Mondod most, de egy hét múlva a magányos éjszakák közepén, úgyis a könnyeid áztatják majd a párnádat.
És nem tudod kiverni a fejedből. És kívánod majd.
hmm.....
Jólvan! Ha egy se-ggfej, akkor add ezt vissza neki ha összejön.
Légy kedves hozzá beszélgessetek, mond el neki hogy most jól érzed magad és h képzelje el hogy ez is meg az is összejön mostanában mintha szerencséd lenne. Meg mond h jajj olyan sok rajongóm is lett hirtelen. Nade mennem is kell mert várnak 4 kor, sziaaa
Ez amugy nem a legjobb dolog amit díjazok dehát kit érdekel, nekem ő senkim, ha úgy érzed tedd meg...
hány évesek vagytok amugy??
Nem fog hiányozni!:D milyen magányos éjszaka?nem érdekel fontosabb vagyok én mint ő!A legfontosabb személy velem van azaz èn magam!!mert amiket ő tett az nem méltó emberhez ahogy beszélt is velem hagyjuk is....
Lehet nem is fogom megcsinálni ezt mert hányinger kerülget attól hogy beszéljek vele...de persze ha összefutunk tuti ilyen leszek nehogy azt higgye hogy mekkora ász volt ő...19l 23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!