Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy hogyha egy fiú nyomul egy lányra az oké, de ha a lány is elkezd nyomulni, akkor a fiú elveszti az érdeklődést?
jatekszabaly: 1: a fiu felhivja magara a figyelmet
2: a lany jeleket kuld a fiunak
3: a fiu NYIT, lep a lany fele. (es nem forditva)
4: ismerkednek
Ez a dolgok menete! Ha a fiu nem tartja be az 1-es es a 2-es szabalyt akkor a lany erzi NYOMULASNAK a dolgot!
pl azért mert rám eddig csak feszt oylan csajok nyomultak ,akik nem jöttek be nekem...
aki nekem tetzsett, ezmeg rendszerint leszart...-__- és teperhettem...-_-
egyet értek a 2. válaszolóval
ha a lány nyomul akkor a fiúnak elmegy tőle a kedve mert könnyen megkaphatónak ítéli a lányt...
viszont én sem értem ezt mer számtalan olyan csajt ismerek akik állandóan nyomulnak és így könnyebben szereznek maguknak srácokat ... aki meg nem csinál semmit, és csak vár a pasira az hoppon marad :/
viszont engem személy szerint nem zavar ha nyomul a pasi sőt én pont azt igénylem ...(nehogy már azért jöjjön össze velem mert én annyira nyomulok rá )... viszont azt már utálom ha egy pasi még akkor is nyomul és nem képes feladni ha látja rajtam hogy nem érdekel engem... az ilyen levakarhatatlan pasikat nem szeretem..
Ez baromság. Sok férfi szereti, ha a nő nyomul. Én is. És még hogy elmegy az ember kedve... honnan jött ez a hülyeség?
Csak akkor nem jó, ha a csajtól egyáltalán nem akar semmit a férfi (ugyanúgy, mint fordított esetben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!