Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális, hogy egy pasi több nő iránt is érdeklődést mutat?

Figyelt kérdés

Jelenleg nincs párkapcsolata.

Nos én volnék az egyik, és nagyon nehezen viselem a tudatot,hogy más is van a képben.

Jogos-e?

2011. nov. 21. 08:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Normálisnak normális, ha épp dughatnéka van :)

+ Több esélyből valamelyik majdcsak bejön.

2011. nov. 21. 08:51
 2/13 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Egyszerre több csalit kell tartani a vízben... Viszont ott már gond van, ha a halak tudnak egymásról... :D
2011. nov. 21. 09:31
 3/13 anonim ***** válasza:
Miért, ezt talán csak nőknek szabad? Majd ha összejön veled, és továbbra is érdeklődik más nők iránt, akkor lehet ellene kifogásod.
2011. nov. 21. 09:33
 4/13 /Anita_'94/ ***** válasza:
9:33 jól mondja. A pasik ilyenek, de nincs ezzel baj...
2011. nov. 21. 09:39
 5/13 A kérdező kommentje:

A második hozzászólónak üzenem. Tulajdonképpen nem tudhatnék róla, de egy fondorlatnak köszönhetően szereztem tudomást a haltársamról. És bizony nagyon rosszul esett.

Hagynom kellene az egészet, vagy győzzön a jobb?

Én egy őszinte és tiszta párkapcsolatra vágyom, és ezzel a háttérrel nem biztos hogy ez elvárható.

Ő is kapcsolatra vágyik, mert ha csak szexet akart volna, akkor már ezt a tudomásomra hozhatta volna. De erre én nem vagyok nyitott.

Még ha szabad ember, akkor sincs ínyemre, hogy mással is flörtöl.

2011. nov. 21. 09:46
 6/13 A kérdező kommentje:

"Miért, ezt talán csak nőknek szabad? Majd ha összejön veled, és továbbra is érdeklődik más nők iránt, akkor lehet ellene kifogásod."

Ez a fajta hozzáállás nekem új, mármint az, hogy többnek is teszi a szépet. Ha most csak véletlenül derült fény a harmadik jelenlétére, akkor akár kapcsolatban is lehet harmadik, úgy hogy nincs róla tudomásom.

Egyébként én teljes bizonyossággal kijelenthetem, hogy ha van egy kialakulóban lévő kapcsolatom, a harmadik labdába sem rúghat. Ennyit ha a "nőknek szabad"-hoz.

2011. nov. 21. 09:52
 7/13 anonim ***** válasza:
09:52 Lehet h te nem így csinálod, sok nő igen. De attól h egyszerre több lánynál próbálkozik, még egyáltalán nem biztos, h később ne lenne hűséges. Én is csináltam már így, mégpedig azért, mert annak kb 0 volt az esélye, h mindkét lánynak bejöjjek, aztán végül szokás szerint egyikkel se jött össze a dolog (nem tudtak egymásról, szal nem azért). Viszont ha egyikükkel összejöttem volna, onnantól kezdve a másik nem érdekelt volna, mint nő.
2011. nov. 21. 10:10
 8/13 A kérdező kommentje:
És az, hogy a másik attól fogva nem érdekelt volna, csak elhatározás kérdése? És mi lett volna, ha mind a kettőnek bejössz? Két vasat tartottál volna a tűzbe?
2011. nov. 21. 10:16
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerelmes nem voltam egyikbe se, szal vmennyire elhatározás kérdése. Az én esetemben az is lehetetlen, h egy lánynak bejöjjek, nemhogy még 2-nek. De ha mégiscsak így lett volna, akkor persze kénytelen lettem volna választani közülük vhogy.
2011. nov. 21. 10:27
 10/13 A kérdező kommentje:
Kishitű vagy, előbb-utóbb mindenkinek eljön az, aki szeretni fogja.
2011. nov. 21. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!