Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, hogy egy pasi több nő iránt is érdeklődést mutat?
Jelenleg nincs párkapcsolata.
Nos én volnék az egyik, és nagyon nehezen viselem a tudatot,hogy más is van a képben.
Jogos-e?
Normálisnak normális, ha épp dughatnéka van :)
+ Több esélyből valamelyik majdcsak bejön.
A második hozzászólónak üzenem. Tulajdonképpen nem tudhatnék róla, de egy fondorlatnak köszönhetően szereztem tudomást a haltársamról. És bizony nagyon rosszul esett.
Hagynom kellene az egészet, vagy győzzön a jobb?
Én egy őszinte és tiszta párkapcsolatra vágyom, és ezzel a háttérrel nem biztos hogy ez elvárható.
Ő is kapcsolatra vágyik, mert ha csak szexet akart volna, akkor már ezt a tudomásomra hozhatta volna. De erre én nem vagyok nyitott.
Még ha szabad ember, akkor sincs ínyemre, hogy mással is flörtöl.
"Miért, ezt talán csak nőknek szabad? Majd ha összejön veled, és továbbra is érdeklődik más nők iránt, akkor lehet ellene kifogásod."
Ez a fajta hozzáállás nekem új, mármint az, hogy többnek is teszi a szépet. Ha most csak véletlenül derült fény a harmadik jelenlétére, akkor akár kapcsolatban is lehet harmadik, úgy hogy nincs róla tudomásom.
Egyébként én teljes bizonyossággal kijelenthetem, hogy ha van egy kialakulóban lévő kapcsolatom, a harmadik labdába sem rúghat. Ennyit ha a "nőknek szabad"-hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!