Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ez a pasi?
én azt is meg merem kockáztatni, hogy te voltál neki az első...
és nagyoskodni akart, hogy ő a penge csávó a jóképű, ő vagány minden nőt meg tudna fűzni, ő könnyen ismerkedik stb...
gyakorlatilag, hazudott szinte mindenben, ezek olyanok mint akiket kitesznek a NAPISZAR-ra akik pózolnak pénzzel meg fegyverrel..... :D
egy dumagép a srác!
Ha jót akarsz magadnak akkor hagyod a francba!
hagyom is a francba, most, hogy helyre jöttem, vissza utasitottam mindig amikor eszébe jutott, hogy béküljünk ki:)
amúgy nem épp olyan, akit kitesznek a napiszarra. És nem én voltam neki az első, ebben biztos vagyok. voltak igazi barátnői, de nekem azt hazudta, hogy fél várost meg****-ta.
Talán azért hazudott, mert élvezte, hogy naív vagyok.
az zavar igazán, hogy régebb milyen szemétláda volt velem, mert nem bíztam benne.
de ha a valódi énjét mutatta volna bíztam volna, furcsa volt, hogy egy magabiztos srác, "aki mindenkit megkap" velem áll le? nem volt jóga elítélni, és nagyon rosszul voltam miatta.
amúgy nem egy tipikus puruttya/napiszar pasi.
jaa. azt a napisz@ros izét csak idézetként írtam :)
De ez az egész lényegtelen!
Nézd meg, hogy bánt veled miket mondott!!! Elég hülyének kell lenned ahhoz, hogy te újra összegyere vele... már bocsi :)
nem erről van szó! mondtam:)
eszemben sincs összejönni vele.
nem arról van szó, hogy összeakarok jönni vele, nem akarok!
amúgy barátok maradtunk, sokkal kedvesebb velem,és azért irtam ki a kérdést, mert jobb belátásra akarom téríteni. szerintem egyáltalán nem korrekt, hogy ilyen bunkó, nem tudom más is így van ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!