Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, hogy egy pasi több nő iránt is érdeklődést mutat?
Figyelt kérdés
Jelenleg nincs párkapcsolata.
Nos én volnék az egyik, és nagyon nehezen viselem a tudatot,hogy más is van a képben.
Jogos-e?
2011. nov. 21. 08:17
11/13 anonim válasza:
Aki ilyen csúnya, annak nem, de most nem ez a lényeg, hanem h attól h több lánynál próbálkozik egyszerre, még lehet később hűséges. Értem? :)
12/13 A kérdező kommentje:
Jelentem, megértettem! De akkor is nehezen viselem és még az orr alá sem dörgölhetem, hogy tudok a másikról, mert igazából nincs is jogom hozzá, és nem is tudhatnék róla.
2011. nov. 21. 10:47
13/13 anonim válasza:
Uristen, egy nő ne harcoljon senkiért. Nőket megversenyeztet egy suttyó a kegyeiért? Agyam eldobom. Hátsófelen rúgni az ilyen himet. Nem maradsz le semmiről. Majd jön a következő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!