Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdeklődést testileg vagy lelkileg lehet visszaszerezni egy férfiban?
a szex ideiglenes. akkor jó de hosszútávra nem nyugszik meg általa és nem fog jobban bízni benned....
lelkileg kell visszaszerezni ha nem akarsz minden nap dugni vele!
okés...
noss! :)
szóval a pasi kezd kiszeretni belőled és egyre kevésbé bízik benned igaz?? és te valahogy el akarod nyerni a bizalmát jól értem??
ha igen, akkor ahogy írtad a külsőd tuningolása is csak ideiglenes, attól max féltékenyebb lesz elárulom :) de tuti tetszeni fogsz neki, de egy ilyen embernek mint ő aki ilyen helyzetben van egy lánnyal jelenleg veled, annak ez nem lesz meggyőző ahhoz h bízzon benned.....ahhoz lelkileg is ápolni kell.....néha olyanokat mondani h szeretlek, hiányzol nekem is :)
Szakítottunk, mert elbasztam. Rendbehozni nem tudom, de visszaszerezni lehet igen.
A féltékenységgel nincs most gond, hiszen szakítottunk, azt mondta mehetek amerre akarok .. De most tényleg nem erről szól a kérdés, csak szeretném visszakapni, a körülményektől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!