Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdeklődést testileg vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdeklődést testileg vagy lelkileg lehet visszaszerezni egy férfiban?

Figyelt kérdés
Szóval .. ha pl nem érdekel már annyira, melyikre gyúrjak rá? Persze gondolom emberfüggő, de kéne vmi kiindulási pont.
2012. márc. 22. 18:51
 1/7 anonim ***** válasza:

a szex ideiglenes. akkor jó de hosszútávra nem nyugszik meg általa és nem fog jobban bízni benned....

lelkileg kell visszaszerezni ha nem akarsz minden nap dugni vele!

2012. márc. 22. 18:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Pont nem a szexre gondoltam, ezt el is felejtettem írni. Úgy gondoltam, hogy megpróbálom magamból kihozni a maxot kinézetügyileg pl.
 3/7 A kérdező kommentje:
Persze tudom, ez mindig jó, meg nem csak ilyenkor kéne rá gondolni, de most nem ez a kérdés.
 4/7 anonim ***** válasza:

okés...

noss! :)

szóval a pasi kezd kiszeretni belőled és egyre kevésbé bízik benned igaz?? és te valahogy el akarod nyerni a bizalmát jól értem??

ha igen, akkor ahogy írtad a külsőd tuningolása is csak ideiglenes, attól max féltékenyebb lesz elárulom :) de tuti tetszeni fogsz neki, de egy ilyen embernek mint ő aki ilyen helyzetben van egy lánnyal jelenleg veled, annak ez nem lesz meggyőző ahhoz h bízzon benned.....ahhoz lelkileg is ápolni kell.....néha olyanokat mondani h szeretlek, hiányzol nekem is :)

2012. márc. 22. 19:02
 5/7 aszomszedneni ***** válasza:
legyél vicces .
2012. márc. 22. 19:05
 6/7 A kérdező kommentje:

Szakítottunk, mert elbasztam. Rendbehozni nem tudom, de visszaszerezni lehet igen.

A féltékenységgel nincs most gond, hiszen szakítottunk, azt mondta mehetek amerre akarok .. De most tényleg nem erről szól a kérdés, csak szeretném visszakapni, a körülményektől függetlenül.

2012. márc. 22. 20:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Hasonló szituban vagyok. Szerintem a legtöbb amit tehetsz, hogyha kihozod magadból maximumot. Külsőre is és belsöre is. Fejlődsz, jól érzed magad, megkeresed a függetlenséged és a boldogságod. Ha ráhajtasz, ha könyörögsz, ha győzködöd, csak magad alatt vágod a fát. Építse magad és ettől talán újra meg tudod fogni. Ha pedig nem, akkor észtevétlenül is megalapozol ezzel egy új kapcsolatot.
2012. márc. 22. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!