Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ha a barátnőtök megkérde...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha a barátnőtök megkérdezi hány lánnyal voltatok előtte Ti az igazat mondjátok?

Figyelt kérdés
A barátom tudta hogy nagy pasizós életem volt régen, és mondott nekem egy számot hogy kb hány lánnyal volt. De mivel látta hogy engem zavar a nagy szám, így igazította a számot de még így is direkt nagyobbra mint amennyi pasival én voltam. Amúgy ő egyáltalán nem csajozós, és azért gondolom hogy többet mond, csak hogy túlszárnyaljon...
2012. aug. 6. 06:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Nyilvánvalóan Téged zavar az amit csináltál, tanuld meg elfogadni magad és ne védekezz saját magad ellen.
2012. aug. 6. 06:30
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Alapvetően nem, meg már nem is tudom pontosan. Jó, meg tudnám számolni, de nem érdekel. Egyébként jó éretlen a gondolkodásotok, gratulálok. És jó témákat találtok beszélgetéshez :D
2012. aug. 6. 07:20
 3/11 anonim ***** válasza:
45%
Nekem nagyon sok csaj volt én mindíg sokkal kevesebbet mondok kb csak 10-et
2012. aug. 6. 07:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Minek mondanám el neki? Azért hogy utána sértődés meg vita legyen belőle? "Édesem nekem te vagy az első!" Persze senki nem hiszi el, amit jól is tesznek, de nem firtatják a továbbiakban.
2012. aug. 6. 08:16
 5/11 anonim ***** válasza:
54%

Egy bizonyos életkor felett már mindenkinek van múltja, ezt el kell fogadni. Én is meg szoktam kérdezni, hogy mégis hány lány volt előttem, engem érdekelnek az előzmények, abból sokat lehet megtudni a másikról.

A férfiak egyébként nem szoktak igazat mondani, általában nem is tudják a pontos számot, ha ilyen kérdést teszel fel, akkor ezt is el kell fogadni. Bár általában kevesebbet szoktak mondani, úgyhogy örülj neki, hogy a párod a másik irányba "csalt".

24/N

2012. aug. 6. 08:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én az igazat mondom: 1

28f

2012. aug. 6. 09:26
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én igen, mert nem szégyellem.

Az utolsó beírónál azonban megkérdezném, hogy abból ugyan mit lehet megtudni (főleg 20 felett), hogy kinek hány barátnője volt? Nekem eddig 7. Ez valaki szerint sok, valaki szerint kevés. De arról pl. nem én tehetek, hogy az egyik exem fogta, 3 nap után lelépett és aztán sehogy nem tudtam elérni. Vagy egy másik 4 nap után jött rá, hogy nem én vagyok neki az igazi...

2012. aug. 6. 09:27
 8/11 BlackSword ***** válasza:
45%
Én is megmondom az igazat, csak előtte hozok vizet...
2012. aug. 6. 09:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem a szám mond sokat, hanem a történetek.

24/N (5-ös)

2012. aug. 6. 09:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Én is az igazat mondom (mondanám): 0

30/f

2012. aug. 6. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!