Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha a barátnőtök megkérdezi hány lánnyal voltatok előtte Ti az igazat mondjátok?
Egy bizonyos életkor felett már mindenkinek van múltja, ezt el kell fogadni. Én is meg szoktam kérdezni, hogy mégis hány lány volt előttem, engem érdekelnek az előzmények, abból sokat lehet megtudni a másikról.
A férfiak egyébként nem szoktak igazat mondani, általában nem is tudják a pontos számot, ha ilyen kérdést teszel fel, akkor ezt is el kell fogadni. Bár általában kevesebbet szoktak mondani, úgyhogy örülj neki, hogy a párod a másik irányba "csalt".
24/N
Én igen, mert nem szégyellem.
Az utolsó beírónál azonban megkérdezném, hogy abból ugyan mit lehet megtudni (főleg 20 felett), hogy kinek hány barátnője volt? Nekem eddig 7. Ez valaki szerint sok, valaki szerint kevés. De arról pl. nem én tehetek, hogy az egyik exem fogta, 3 nap után lelépett és aztán sehogy nem tudtam elérni. Vagy egy másik 4 nap után jött rá, hogy nem én vagyok neki az igazi...
Nem a szám mond sokat, hanem a történetek.
24/N (5-ös)
Én is az igazat mondom (mondanám): 0
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!