Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar, ha a barátnőtök nincs kibékülve a testével?
Hogy egyfolytában diétázik, meg néha mondogatja, hogy milyen kövér. Meg ha magamból indulok ki, akkor a súlyom miatt néha nagyon-nagyon el tudok keseredni, olyannyira, hogy még az életkedvem is elmegy. Ez nagyon zavaró nektek?
16/L
engem alapból az nem zavarna ha nem lenne kibékülve vele, ha normálisan tenne ellene.
de volt bnőm pl, minden héten elmondta 4 hónapon keresztül, h jöv ő héttől eljár futni, meg konditerembe, persze sose lett belőle semmi, helyette inkább napi 1 alma, meg pár jégkrém volt az eledele.
Ez viszont zavar, főleg hogy én próbálok egészségesen étkezni, erre ezt kell néznem hogy ő nem eszik, na meg h fehérje gyanánt olajban sütött párizsit eszik...
és ha mondod neki, hogy hogy lenne jó, akkor csak rádhagyja, mintha ő jobban tudná:D
az iylen idegesít, jobban belegondolva jobb is h már nem vagyunk együtt:D
Engem zavar, egy idő után zavaró, hogy tényleg nem tudod meggyőzni, és szar, h nem hisz nekem... Nehéz, én úgy bírom ki, hogy ezt hallgassam, hogy szeretem, és elfogadom a hibáival együtt, még ha csodaszép is!
18/F
nekem már az is zavaró, hogy itt napi 10 ilyen kérdés van :-D
te kis dagadt disznócska, senki sem szeret? brühühüüüü
az lenne a jó, ha a külsőd miatt szeretnének? akkor nem lenne bajod, em pityeregnél itt te kis szegény
:-))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!