Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomnak az új háttérképe a mobilján egy idegen csaj valamilyen piával a kezében (gondolom netes kép), de ez engem zavar. Nektek miért jó ez, fiúk, ha van barátnőtök és más lánynak a képe van kint háttérnek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 00:29
1/13 anonim válasza:
még mindig jobb mintha egy hermafrodó lenne álló f@sszal nem?
2/13 anonim válasza:
Arról a lányról álmodozik,te nem vagy elég neki legfeljebb csak kúrásra
3/13 anonim válasza:
Mert nem rád vágyik. Vagy idegesíteni akar, mert megbántottad.
4/13 anonim válasza:
Kérd meg, hogy változtassa meg. Ha már megvolt, és még nem változtatta meg, akkor hagyd ott, mert le se szar téged.
5/13 anonim válasza:
4.-nél a pont.
nem értem, én nem tenném be más lány képét, ha lenne barátnőm. mondjuk így h nincs, így se teszem be lányok képét, ilyen célra vhogy furának tartom
6/13 anonim válasza:
Nem vagyok rád egésznap kíváncsi, hiába vagy a barátnőm. Nem te leszel a háttérkép a telefonomon, nem te leszel az első, akit felhívok, ha valami történik velem. Deal with it.
7/13 anonim válasza:
Az én barátomnak egy meztelen csaj van berakva háttérnek, akin csak egy vastag zokni van mindössze. Egyszerű netről letöltött háttérkép. Nem hiszem, hogy örülnék neki, ha rólam rakna be ilyen képet egyébként. És ennek semmi köze ahhoz, hogy kit szeret, vagy milyen csajra vágyik. Ráadásul a csajnak pontosan olyan alakja van, mint nekem, kb még ha képeket nézeget, akkor is engem keres azokban a csajokban is. Meg amúgyis nem teljesen mindegy, hogy mi a háttérkép a telefonján? Nekem olyan háttérképem van , ami nem is tetszik különösebben, csak ez ment legnkább színben az ikonokhoz... Szerintem foglald el magad valamivel és ne problémázz ennyit, mert ha hülyeségekért hisztizel akkor végül azon kapod magad, hogy már nincs kinek...
8/13 anonim válasza:
Jól van,hitesd csak el magaddal hogy téged keres azokban a képekben :) Az a legegyszerűbb :)
9/13 anonim válasza:
Pedig ha tudnád :) Hálistennek már az esküvőt tervezgetjük, kíváncsi vagyok te hányadán állsz a kapcsolataiddal :D
10/13 anonim válasza:
Jól van éljél csak a kis álomvilágodban,csak a végén remélem hogy nem fog annyira fájni a koppanás :)
Tudom hogy gáz de jelenleg szingli vagyok :( Húha most ezért le leszek szólva :( Jaj de félek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!