Titeket zavar, ha oda megy hozzátok egy idegen kutya?
Engem egyáltalán nem zavar, ha odajön hozzám, vagy akár a kutyusomhoz egy idegen kutya :)
Az én ebem is nagyon sokáig odament mindenkihez, emberhez kutyához egyaránt. Sokan nem szerették, ha odament. Ilyenkor rászólok és behívom, vagy elterelem a figyelmét, mert kaptam ezért már egy-két 'beszólást', ami alapjában véve jogos, hisz nem mindenki szereti a kutyákat, sokat félnek tőlük. Bár nekem elég nagytestű keverék kutyám van, aki teljesen jámbor, még a betörőt is körbenyalogatná :)
Szóval azért tekintettel kell lenni az emberekre, de mint mondtam személy szerint én szeretem, ha hozzám odajön egy kutyus egy simiért :)
Engem nem zavar, sőt amúgy nagyon szeretem, de ha velem van a kutyám, akkor zavar. Persze én szeretném a legjobban ha nem zavarna és nyugodtan odajöhetne hozzánk bármilyen kutya, dolgozom is az ügyön. De egyelőre sajnos ha az odarohanó kutya bármilyen ellenséges jelzést ad, pl morog, vagy ugat, vagy ráteszi a fejét az én kutyámra, akkor nem garantált a biztonság. Így hát igen zavar. Az előző kutyám nekem is olyan volt, hogy a légynek se ártott volna, és vissza is tudtam hívni, ezért én is engedtem neki, hadd játsszon, hadd ismerkedjen, és tök zavartak azok a gazdik, akik pórázon sétáltatnak, és nem engedik más kutyákkal játszani. Sajnos mostmár megtanultam miért.
Szerintem nem illik odaengedni a kutyát bárkihez, meg kell előtte kérdezni, hogy szabad-e. Mert tényleg, van aki retteg, van aki allergiás, meg van aki nem véletlenül sétáltatja pórázon a sajátját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!