Titeket zavar, ha oda megy hozzátok egy idegen kutya?
Engem nagyon zavar, főleg, ha a kutyámat sétáltatom. Szeretem a kutyákat, de sokszor volt már, hogy sétáltattam az én kutyámat és a bunkó másik embernek a póráz nélkül kutyája megtámadta a kutyámat. A kutyát pórázon kell sétáltatni, törvény írja elő. Az én kutyám tk-s kiállítási kutya, tenyészkan, számos győztes címmel, szóval egy csöppet sokba kerül, meg amúgy is ő az enyém és szeretem, és nem szeretem, ha egy másik kutya bántja. Többször volt már, hogy ezért jelentettem fel kutyasétáltatót, mert megtámadott a kutya minket. Természetesen a felelőtlen gazdinak, amelyiknek a kutyája megtámadta az én kutyámat, a rendőrségibüntetésen kívűl, a kemény állatorvosi költségeket is le kellett perkálnia. Az udvaron, lakáson kívől a póráz és a nyakör a kutya kötelező tartozéka.
Szóval engem zavar. Vannak kuytás barátaim, akikkel együtt szoktunk lenni zártkörűen, ott szoktak a normális szocializált kutyák játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!