Titeket zavar, ha oda megy hozzátok egy idegen kutya?
Engem,nem zavar,DE
ha felugrik rám az már nagyon zavaró tud lenni ha csak odajön a lábamhoz akkor persze megsimogatom.
Nekem is van kutyusom,de SENKIHEZ nem megy oda az engedélyem nélkül,mert sok embernek ez zavaró tud lenni sokan allergiások a kutyára,sokan vannak gyerekkel stb.
Nem szeretnék ebből bajt. :)
Ne haragudj, de magad fajta kutyások miatt néznek ferdén a normális kutyásokra. Nem várhatod el, h mindenki szeresse a kutyákat. Az meg h szeleburdi, nem mentség. És mikor fogja megtanulni, és pláne hogyan, ha mindig rá van hagyva?
Az meg a másik, h kutyásokhoz nem engeded oda, de egy szembejövővel nyugodtan pajtizon.
Nekem kutyanevelésnél pont az a célom, h a kutyám közömbösen menjen el mindenki mellett az utcán. Nincs kedvem konfliktusba keveredni senkivel amiatt mert nem szereti a kutyákat az enyém meg odamegy hozzá.
De a te dolgod, valószínű nem fog bántani senkit, csupán lesz néhány kellemetlen tapasztalatod is az emberekkel - megjegyzem: jogosan.
Mondom ezt úgy, h nagy kutyás vagyok, nekem is van 3, akikkel sportolok.
Igen határozottan zavar. Kutyás vagyok és szeretem a kutyákat de ez túlzás. Ha jön valaki akkor hívd vissza, és kösd meg. Nem mentség hogy aranyos és kedves fiatal kutya. Mindenkinek joga van hozzá hogy ő döntse el, kapcsolatba lép-e egy kutyával. Nem hiszem hogy nagyon nehéz lenne nem odaengedni. Vagy aztán ne sértődj meg ha valaki elzavarja, vagy egy másik kutya megharapja, esetleg egy bunkóbb ember felrúgja stb.
Ez alapszabály, nem tudom másoknak miért nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!