Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Titeket zavar, ha oda megy...

Titeket zavar, ha oda megy hozzátok egy idegen kutya?

Figyelt kérdés
Mikor sétáltstom a kutyám, mindenkihez oda megy, hogy simgassák meg, persze kedves kutya, meg barátságos, de kicsit ciki már, ha mindenkiez oda megy, és hízeleg. Általában mesimogatják, szóval nem problémáznak, hogy vigyem innen a kutyám...stb. Titeket zavar, a oda megy hozzátok egy idegen kutya, hogy simogassátok meg?
2010. jún. 21. 11:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
39%
Ha vizsla akkor nem, de ha roti lenne már zavarna, vagyis inkább félnék tőle:)
2010. jún. 21. 11:55
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is vizslám van, így tudom milyen, és engem nem zavar. Viszont arra próbálj odafigyelni, hogy pórázon lévő kutyához (főleg azonos neműhöz) ne rohanjon oda, mert érhetik meglepetések! Valószínűleg ugyanis nem véletlenül van pórázon a másik kutya (a minap találkoztam egy kis shihtzuval, aki odaszaladt egy malamuthoz, aki majdnem szó szerint átharapta - nem véletlenül volt pórázon a malamut). Szóval csak a te kutyád testi épsége miatt próbálj odafigyelni!
2010. jún. 21. 11:56
 13/25 A kérdező kommentje:
Ja neeem, nem kutyához, me kutyás mebrekez megy oda, hanem pl sétálok vele az erdőbe, és jönnek turázok, és oda rohan hozzájuk. Kutyásokhoz nem engedem oda, hanem emberekhez oda rohangál...
2010. jún. 21. 11:59
 14/25 anonim ***** válasza:
39%
Én nagyon szeretem az állatokat, kiemelkedő szerepük van a kutyáknak az életemben, ha lehetne minden kutyát megtartanék. Természetesen nem zavar, én azon a véleményen vagyok, hogy ha barátságos a kutya, nyugodtan hízelegjen az embereknek. Ez ne legyen ciki, majd ha olyan kutyád lesz, aki azért megy oda az emberhez, hogy megugassa, na az legyen majd baj. Jó kutyatartást, és tartsd nagy becsben a vizsládat!
2010. jún. 21. 12:01
 15/25 anonim ***** válasza:
71%
engem nem zavar, ha nem lifeg ki minden nyála, nem lép rám, meg ilyenek. amíg egy ápolt, rendes kutya felőlem jöhet barátkozni.
2010. jún. 21. 12:09
 16/25 anonim válasza:
56%
Szerintem nem zavaró csak ha rádugrik.....XD
2010. jún. 21. 12:23
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Engem,nem zavar,DE

ha felugrik rám az már nagyon zavaró tud lenni ha csak odajön a lábamhoz akkor persze megsimogatom.

Nekem is van kutyusom,de SENKIHEZ nem megy oda az engedélyem nélkül,mert sok embernek ez zavaró tud lenni sokan allergiások a kutyára,sokan vannak gyerekkel stb.

Nem szeretnék ebből bajt. :)

2010. jún. 21. 12:26
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de magad fajta kutyások miatt néznek ferdén a normális kutyásokra. Nem várhatod el, h mindenki szeresse a kutyákat. Az meg h szeleburdi, nem mentség. És mikor fogja megtanulni, és pláne hogyan, ha mindig rá van hagyva?

Az meg a másik, h kutyásokhoz nem engeded oda, de egy szembejövővel nyugodtan pajtizon.

Nekem kutyanevelésnél pont az a célom, h a kutyám közömbösen menjen el mindenki mellett az utcán. Nincs kedvem konfliktusba keveredni senkivel amiatt mert nem szereti a kutyákat az enyém meg odamegy hozzá.

De a te dolgod, valószínű nem fog bántani senkit, csupán lesz néhány kellemetlen tapasztalatod is az emberekkel - megjegyzem: jogosan.

Mondom ezt úgy, h nagy kutyás vagyok, nekem is van 3, akikkel sportolok.

2010. jún. 21. 12:28
 19/25 anonim ***** válasza:
En nem engednem oda senkihez. Egyreszt a mar elhangzott okok miatt, nem szeretik, allergia, stb., a masik meg az, hogy ha most nem szoktatod le rola, akkor kesöbb is ez lesz es ne adja Isten, de iszonyatosan könnyen el tudjak lopni töled. :S
2010. jún. 21. 14:07
 20/25 anonim ***** válasza:

Igen határozottan zavar. Kutyás vagyok és szeretem a kutyákat de ez túlzás. Ha jön valaki akkor hívd vissza, és kösd meg. Nem mentség hogy aranyos és kedves fiatal kutya. Mindenkinek joga van hozzá hogy ő döntse el, kapcsolatba lép-e egy kutyával. Nem hiszem hogy nagyon nehéz lenne nem odaengedni. Vagy aztán ne sértődj meg ha valaki elzavarja, vagy egy másik kutya megharapja, esetleg egy bunkóbb ember felrúgja stb.

Ez alapszabály, nem tudom másoknak miért nem az.

2010. jún. 21. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!