Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meg lehet bocsájtani egy férfinek, hogy megüt egy nőt?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem ismeritek a körülményeket, de érdekelne a véleményetek. A párom már többször okozott nekem komoly fizikai fájdalmakat. Eleinte, amikor összevesztünk csak akkor nyúlt hozzám, amikor el- vagy meglöktem, és ilyenkor is csak (csak??) az rádobott az ágyra. Viszont mára már hozzá sem kell érjek, hogy egy vita alkalmával nekem ugorjon. Az este is például úgy leszorított és megszorította a nyakamat, hogy egy másodpercre komolyan bepánikoltam.
Már tudom, hogy így nem szeretnék tovább élni, mert ez lelkileg is ronccsá tesz. Ettől függetlenül kíváncsi lennék, más mit gondol erről.
21/L
2012. okt. 3. 09:45
61/63 A kérdező kommentje:
:))) na ezzel példázod, amit az előbb írtam. Fárasztó vagy, úgyhogy én befejeztem a vitát. Légy boldog és ha kövér vagy és igénytelen, ne rajtunk vezesd le, köszi :).
2012. okt. 3. 15:01
62/63 anonim válasza:
Te is légy boldog a pasiddal, igaz h ver, de legalább jól néz ki! :P
63/63 anonim válasza:
60%-os. Nem azért nem néznek rád a lányok, mert csak a jó palik kellenek nekik, hanem mert ilyen a stílusod, ilyeneket mondasz. Elvakultakkal, ostobákkal, makacsokkal egy lány se jár szívesen. Sajnálom. Te gondold, hogy benned nincs hiba, és csak azért nincs csajod, mert felszínesek, és pénzsóvárak a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!