Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meg lehet bocsájtani egy férfinek, hogy megüt egy nőt?
Tudom, hogy nem ismeritek a körülményeket, de érdekelne a véleményetek. A párom már többször okozott nekem komoly fizikai fájdalmakat. Eleinte, amikor összevesztünk csak akkor nyúlt hozzám, amikor el- vagy meglöktem, és ilyenkor is csak (csak??) az rádobott az ágyra. Viszont mára már hozzá sem kell érjek, hogy egy vita alkalmával nekem ugorjon. Az este is például úgy leszorított és megszorította a nyakamat, hogy egy másodpercre komolyan bepánikoltam.
Már tudom, hogy így nem szeretnék tovább élni, mert ez lelkileg is ronccsá tesz. Ettől függetlenül kíváncsi lennék, más mit gondol erről.
21/L
Én folyamatosan megbocsátok. 6 éve vagyunk együtt, engem is számtalanszor ledobott az ágyra, fojtogat, pofoz, üvölt velem.
Ha elfogadsz egy tanácsot, hagyd el, mert egyre durvább lesz.
21/L
Te egyszer-kétszer meglökted, talán ez sem kellett volna, mert lehet, hogy ez csak tovább dühítette.Lehet, hogy egyébként nem bántott volna, ezt jó lenne tőle megkérdezned.
De minden esetre, jobb lenne, ha hagynád őt a francba, mert ez már csak rosszabb lesz, nincs közetetek igazi szeretet, tisztelet , így kár lenne folytatni.A fojtogatás meg már végképp nem megbocsájtható.
Meg lehet bocsátani, persze, mindent meg lehet bocsátani, uram bocsá' egy gyilkosságot is meg lehet bocsátani.
Csakhogy NEM SZABAD megbocsátani. Ez a különbség. Ha megteszed, akkor ő is megteszi. Te megbocsátasz, ő meg újra bántalmaz, hiszen tudja, hogy megteheti - mert te úgyis megbocsátasz.
Na ezért nem. Aki ezt egyszer, egyetlen egyszer megteszi, azt el kell hagyni, akár férfi, akár nő az illető, mert ha szabad utat adsz neki azzal, hogy megbocsátod amit csinált, bekerülsz egy ördogi körbe, amiből csak nehezen lehet kikerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!