Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek meg lehet bocsájta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meg lehet bocsájtani egy férfinek, hogy megüt egy nőt?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem ismeritek a körülményeket, de érdekelne a véleményetek. A párom már többször okozott nekem komoly fizikai fájdalmakat. Eleinte, amikor összevesztünk csak akkor nyúlt hozzám, amikor el- vagy meglöktem, és ilyenkor is csak (csak??) az rádobott az ágyra. Viszont mára már hozzá sem kell érjek, hogy egy vita alkalmával nekem ugorjon. Az este is például úgy leszorított és megszorította a nyakamat, hogy egy másodpercre komolyan bepánikoltam.

Már tudom, hogy így nem szeretnék tovább élni, mert ez lelkileg is ronccsá tesz. Ettől függetlenül kíváncsi lennék, más mit gondol erről.

21/L

2012. okt. 3. 09:45
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
100%

Érdekelne is engem, mi köt össze vele, ha engem egy vadbarom megütne, tuti, hogy egy életre elásná magát, engem életemben egyszer lökött bele a fotelbe volt párom, nos, a szemészeten kötött ki, hamarosan pedig költözhetett.A szép emlékeket megőriztem, de a továbbiakban nem éreztem szükségét, hogy egy labilis személyre pazaroljam a drága időm.Mellesleg, aki kezet emel rád, az egyéb turpisságokra is képes, pl lopni, hazudni, és egyebek.Ilyesmi nem volt esetleg?

Seggbe kell rugni páros lábbal és mást keresni, ennyi.

Egyébként vannak függő személyiségek, akik inkább hagyják, hogy ütlegeljék, minthogy tegyenek ellene, inkább bemagyarázzák maguknak, hogy mégiscsak jó ember, megfog változni, jól van ez így.Ez betegség.Beteges függőség.Azoknál szokott többnyire előfordulni, akiknek a családjukban volt erőszakos(brutális) személy.

2012. okt. 3. 10:25
 22/63 A kérdező kommentje:
Tudom, igazatok van. Az esti eset óta már sikerült minden erőmet összegyűjtenem. Meg szeretném adni magamnak az esélyt egy normális életre, mert vele sohasem fogok tudni igazán boldog lenni.
2012. okt. 3. 10:27
 23/63 A kérdező kommentje:

10:25

Voltak már hazugságai..viszont azok nekem is. Mindkettőnk esetében elég súlyosak, szóval ebbe inkább ne menjünk bele...Tudom, hogy igazad van, eddig sem ezzel volt a problémám, hanem a gyengeségemmel. Ezt pedig most sikerült leküzdenem.

Amúgy nem volt erőszak a családomban, sőt, a szüleim házassága példaértékű.

2012. okt. 3. 10:33
 24/63 anonim ***** válasza:
45%

Hát, akkor meg egyszerűen rossz embert fogtál ki, bárkivel megeshet sajnos.

Azért a szakítással kicsit óvatosan, az ilyen embereknél sosem lehet tudni...Nehogy komolyabb kárt tegyen benned, előtte nem árt, ha tervezel egy "menekülési útvonalat".

2012. okt. 3. 10:35
 25/63 anonim ***** válasza:

Szerintem már rég szakítani kellett volna.

Nem ismerem a körülményeket, de én biztos nem tűrném el.

Gondolj bele ha vele maradsz lesz családotok a gyerek mindig végig nézné ezt, ki tudja lehet őt is bántaná.

Gondolj erre a lehetőségre ha magad miatt képtelen vagy kilépni ebből.

2012. okt. 3. 10:39
 26/63 A kérdező kommentje:

Igen, mát rég szakítani kellett volna..És akkor most már sokkal könnyebb és jobb lenne. Rengeteg nagy balhénk volt, sokszor már az sem érdekelt, hogy ki látja vagy hallja..Persze olyan furfangos, hogy mindig úgy hozta ki, hogy én vagyok a hibás. Én pedig már teljesen belefáradtam, hogy elmagyarázzam a hatalmas egójának az én szemszögemet..

Nem akarok megint abba a hibába esni, hogy a következő cirkusznál a fejemet verem a falba, amiért nem tudtam már hamarabb lépni...

2012. okt. 3. 10:50
 27/63 anonim ***** válasza:
12%
Meg lehet bocsátani, hiszen te is mindig megbocsátod neki, mert jól néz ki. Addig így is marad, amíg nem találsz egy még jóképűbb pasit.
2012. okt. 3. 10:54
 28/63 A kérdező kommentje:

10:54

Ez azért nevetséges, mert nem is az a tipikus jó pasi..Sőt, nekem első percben egyáltalán nem tetszett..csak aztán beleszerettem. Szóval nagyon melléfogtál :).

2012. okt. 3. 11:03
 29/63 anonim ***** válasza:
Minél tovább húzod, annál nehezebb lesz. Gyűjtsd össze minden erőd, és hagyd el! Nincs több kifogás, hogy ez összeköt, az összeköt. Majd ezt elmondjuk a temetéseden is, jó? ÉBRESZTŐ! Ver a barátod! Hagyd ott.
2012. okt. 3. 11:19
 30/63 anonim ***** válasza:
0%
Persze, mindenki ezt mondja, de mégis mindenki a jó pasikkal jön össze. Te is tudod a lelked mélyén, h a külseje miatt jöttél vele össze, és amiatt bocsátasz meg neki mindent, amit művel.
2012. okt. 3. 11:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!