Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek meg lehet bocsájta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meg lehet bocsájtani egy férfinek, hogy megüt egy nőt?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem ismeritek a körülményeket, de érdekelne a véleményetek. A párom már többször okozott nekem komoly fizikai fájdalmakat. Eleinte, amikor összevesztünk csak akkor nyúlt hozzám, amikor el- vagy meglöktem, és ilyenkor is csak (csak??) az rádobott az ágyra. Viszont mára már hozzá sem kell érjek, hogy egy vita alkalmával nekem ugorjon. Az este is például úgy leszorított és megszorította a nyakamat, hogy egy másodpercre komolyan bepánikoltam.

Már tudom, hogy így nem szeretnék tovább élni, mert ez lelkileg is ronccsá tesz. Ettől függetlenül kíváncsi lennék, más mit gondol erről.

21/L

2012. okt. 3. 09:45
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
39-nek: Férfiszobor? Küldök egy képet magamról inkább:D
2012. okt. 3. 11:55
 42/63 A kérdező kommentje:
Hagyd, úgysem jut el az agyáig. Látszik művelt vagy, szóval kár ilyenek miatt strapálnod magad :).
2012. okt. 3. 11:55
 43/63 A kérdező kommentje:
Az előző kommentem természetesen a 38-as hozzászólónak ment.
2012. okt. 3. 11:56
 44/63 anonim ***** válasza:
Akkor mondd meg, kedves kérdező, miért nem hagytad még ott? Mert olyan kedves, jó ember?
2012. okt. 3. 12:00
 45/63 anonim ***** válasza:
91%
44: Kevés vagy Te ehhez. Írjá ki inkább egy kérdést, hogy a "csajok miért csak az izmosakra buknak, a kedves rendes fiúkra miért nem", és vergődj ott.
2012. okt. 3. 12:02
 46/63 anonim ***** válasza:
91%
60%-os, szerintem hagyd itt abba a kommentelést! Nem a te problémáidról van itt szó, és baromira mellékes, hogy te mit vettél észre a férfiszépség függvényében. Ha ennyire érdekel a téma, akkor nyiss róla saját kérdést, itt meg ne vidd félre a témát. Kérdezőnek segítségre van szüksége, és ehhez a világon semmi köze nincs a külsőnek.
2012. okt. 3. 12:06
 47/63 anonim ***** válasza:
0%
A kérdezőnek max úgy tudunk segíteni, ha keresünk neki egy még jóképűbb pasit. Addig úgyse fogja otthagyni azt a barmot.
2012. okt. 3. 12:08
 48/63 anonim ***** válasza:
90%
Pf, gratulálok. Azt írtad, a saját szemednek hiszel. Rengeteg csúnya, csóró srácnak van nője. Azokat miért nem veszed észre? Így lehet a szemnek hinni, hogy csak azt vesszük észre, amit akarunk. Kitalálom, hogy csak piros autó van az utakon. Kimegyek, azt a nem piros autókat nem veszem észre, ahogy Te se veszed az észre az ellenpéldákat. És akkor bátran mondhatom, hogy csak piros autó van. Röhej.
2012. okt. 3. 12:14
 49/63 anonim ***** válasza:

"Rengeteg csúnya, csóró srácnak van nője."

Én meg rengetegszer írtam már erre itt gyk-n, h akkor mutassatok egyet. Soha senki nem tudott mutatni, vajon miért?

2012. okt. 3. 12:26
 50/63 anonim ***** válasza:
Csak az ismeretségi körömben van két ilyen. Amúgy Te és a (ne haragudj a következő szóért) "fajtád" nem látja, egy-egy ilyen vergődés közben, hogy szánalmasak vagytok?
2012. okt. 3. 12:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!