Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfinek csak a pisze orrú lányok tetszenek, csak velük hajlandók járni?
Nekem még sose volt pasim, és kiskoromban rengeteget csúfoltak az orrom miatt, oldalról elég nagynak tűnik ilyesmi: [link]
Ha nevetek/mosolygok akkor még rosszabb. Plasztikára nincs pénzem de lehet ha lenne sem vállalnám be. Szerintetek nagyon ronda?
Mindenkinek csak az ilyen orrú nő kell: [link]
A helyes pasikat mindig pisze orrú lányokkal látom, el vagyok keseredve.
"Ne viccelj már, ha a kettot egymás mellét tennéd, rá se néznék a másodikra :P"
Akkor neked fatököd van ember!
Sokkal szebb a második orr.
Ha ez így lenne, és csak a pisze orrú lányoknak lenne pasija, egy idő után kihalnának a nem pisze orrú emberek.
Tudom, bizonyos korosztálynál még ezek számítanak...
Bocs 1-es de nekem nem az orráért kellene, és nem az orrot nézem önmagában, hanem hogy az arca összhangban van-e úgy egészben. Én nem lennék ennyire beképzelt a helyedben a saját ízlésed objektiv mivoltát illetően :))
Az elsőnek sokkal jobban bejön az arca. Meg az orra is, mert passzol az arcához.
Az én orrom se pisze ... sőt
Am engem csak kb az elmúlt 1 évben kezdett el zavarni .... nem tudom miért eddig semmi bajom nem volt vele,csak kaptam egy rossz "beszólást" és máris csúnyának látom az orrom 20L
Te hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!