Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfinek csak a pisze orrú lányok tetszenek, csak velük hajlandók járni?
Nekem még sose volt pasim, és kiskoromban rengeteget csúfoltak az orrom miatt, oldalról elég nagynak tűnik ilyesmi: [link]
Ha nevetek/mosolygok akkor még rosszabb. Plasztikára nincs pénzem de lehet ha lenne sem vállalnám be. Szerintetek nagyon ronda?
Mindenkinek csak az ilyen orrú nő kell: [link]
A helyes pasikat mindig pisze orrú lányokkal látom, el vagyok keseredve.
amugy lehet h azert nem talalsz pasit mert nagyon kicsi az onbizalmad es ez a kisugarzasodra is kihat.
tudatalatt a ferfiak ezt eszreveszik es kinek kene egy lany aki meg magat sem tudja elfogadni?
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó lehet igazad van, tényleg semmi önbizalmam, öszintén sokszor még mosolyogni sincs kedvem, mert tudom h akkor még "görbébb" az orrom, és hát az meg ugye kinek tetszene...
7. válszoló vagyok
Nekem is csak oldalról nem tetszik mert az orrom vége kicsit lefele görbül (mint egy sasnak) :)
De emiatt ne legyen kevés az önbizalmad
Gondolj arra hogy másnak is van ilyen problémája
imponálnak már... :D
udvarolnak*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!