Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek hogy elhagy mert túl agresszív vagyok néha. Mit tegyek?
Elég hamar fel lehet idegesíteni aminek általában nincs jó vége, tudom ez rossz de nem tudom hogyan változtathatnék rajta. A barátnőm ezért veszekszik velem állandóan és igaza van. Miatta akarok nyugodtabb lenni mert egyszer már elveszítettem és nagyon nehéz volt visszaszerezni, annyi a történet, hogy alapból rossz kedvem volt (okom volt rá) és ő direkt tovább idegesített és EGYSZER megütöttem. Le tudok állni csak nem tudom hogyan kezdhetném el ezért tőletek kérek segítséget.
27/F
Hát ha engem egyszer is megütne a párom még 5év után is elhagynám...
A sport jó ötlet, amikor sportolok én is kiegyensúlyozottabb vagyok. Ha más nem, valami nyugtatót csak felírnak neked, de szerintem inkább menj el egy szakorvoshoz, az lesz a legjobb.
mma? hát akkor ne csodálkozzunk. mik fognak még kiderülni? :D
szerintem is beszélned kellene valakivel aki ért ehhez, bár nem tudom nálad mennyire használ a számolós módszer?!
A 10-es válaszolóval egyet értek.
Azzal mered csak megengedni ezt magadnak, akinél érzed hogy nyeregben vagy. Gondolom a főnököddel nem mernél ilyen lenni akitől az állásod függ.
Az én párom is ilyen, akibe szerelmes voltam és nagyon rendes srác, de pont ezzel a viselkedésével kiölte belőlem az érzéseimet. Egyszerűen nem tudok már rá férfiként tekinteni. A barátnőd is, szerinted egy pökhendi méregzsákot, aki megbántja, hogy tud megkívánni?
Egy nő akkor érzi jól magát, ha ő a királynő, akivel kedvesek, szépen beszélnek és egy szóval se bántanák meg.
És ezzel védekezel hogy egyszer ütötted meg csak...akkor az is oké, ha csak EGYSZER csalunk meg valakit?
Kín szenvedés az élet egy ilyen emberrel, a szerelmet legalábbis biztos nem élheti át. Egy úriember ilyet nem csinál.
Egy férfinek igenis legyen önfegyelme. A nőknek érzelmi biztonság kell, támasz, egy higgadt FÉRFI.
Te szerelmes lennél ha ő mondjuk nagyokat böfögne vagy az orrod alá szellentene? Amennyire aláássa ez a nőiességet, úgy ássa alá a férfiasságot a te viselkedésed...
Mit tegyél? Menjél pszichológushoz.
Mert egyébként az van csak, hogy ideig-óráig visszafogod magadat, de az alaptermészeteden változtatni nem fogsz tudni.
Mi lesz 2 gyerek után?
Pszichológus.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!