Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lobbanékony természetem...

Lobbanékony természetem rossza hatással van a családi kapcsolataimra, hogyan javítsak ezen?

Figyelt kérdés

Mit ajánlotok? Ti (Akik hasonlóan lobbanékonyak.) mivel tartjátok "kordában" az ilyen kitöréseket? Nem vagyok egy ideges fajta, szinte semmivel sem lehet kihozni a sodromból, kivéve három dolgot!

1. Akadékoskodás

2. Értetlenkedés

3. Hülyeségek zagyválása

A családom pedig pont erre a három dologra szakosodott. próbálok higgadt maradni, de van , hogy már nem bírom tovább, és ellököm őket, és a nézésemmel célozgatok arra, hogy most hagyjanak lenyugodni. De ők sosem hagynak persze, és annál jobban rám másznak és üvöltözni kezdenek velem, mert, hogy ilyen meg olyan vagyok. Igen, ilyen vagyok, mindig is ilyen voltam. Próbálok rajta segíteni. Ötletek?

2012. szept. 3. 15:03
 1/4 A kérdező kommentje:
rossz*
2012. szept. 3. 15:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Számolj magadban 5ig mielőtt meggondolatlanul valamit mondanál. És végy egy mély levegőt.
2012. szept. 3. 16:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha objektíven szemléled az eseményeket, és tudomásul veszed, hogy az emberek nem akaratukból adódóan akadékoskodnak, értetlenkednek és "hülyék", akkor van rá esély. Ha érzelmileg ilyenkior belemész, akkor elvesztél...
2012. szept. 3. 16:40
 4/4 anonim ***** válasza:
ugyanezek a kérdések basznak fel engem is de ezt a fejembe döntöttem el,ők ilyenek én meg szeretem őket szóval hagyom,de úgy is szoktam hogy beszélnek a gondolataim meg máshol járnakXDXD
2012. szept. 4. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!