Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megütött a héten másodszor...

Megütött a héten másodszor mit tegyek?

Figyelt kérdés
Fiatal anyukája vagyok a 2honapos kislányunknak albérletbe vagyunk. Mostanába olyan hirtelen haragu és nagyon megütött immár másodszorra, persze mindenért engem okol pedig nem csinálok más mint gyereket nevelek. A baba becsuszott de ő akarta nagyon de most már nem bánom a kislányomat. csak egy apukám van aki nagyon szegény és én most nem tudnék elmenni dolgozni a pici miatt. Mindenképp elhagyom ha el tudok menni dolgozni addig is mit tegyek töle függünk és azzal fenyeget ha elmegyünk a kislányt ugyis neki itélik meg az anyjának mert mi szegényebbek vagyunk csak nem értem mert soha nem segit a babával kapcsolatba sem ö sem az anyja. Segítsetek kérlek!

2012. aug. 31. 21:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
98%

Még 10-ig hivhatod ezt a számot, el tudsz menni anyaotthonba, ha súlyos a helyzet hogy utánad megy bántani, akkor titkos helyre is:

Bántalmazott nők és gyerekek segélyvonala: 06-80-505-101 (este 6 és 10 között) www.nane.hu

2012. aug. 31. 21:06
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
De az apukádhoz is mehetsz, ha van lakása. Kapsz GYES-t?
2012. aug. 31. 21:07
 3/17 anonim ***** válasza:
80%

"Nem csinálok mást,mint gyereket nevelek"

Ha ezt úgy érted,hogy csak a gyerekkel foglalkozol,akkor jogos a bírálat. De a verés NEM!.

2 hónapos baba mellett nem kell állandóan ott lenni az anyukának. Két szopi között el van az ágyában is. Akkor van időd a házimunkára,és magadra is.

Ha ilyen agresszív,akkor menj el az apukádhoz a picivel,bármilyen szegények is vagytok.

Az apának gyerektartást kell fizetnie,és te kapod a családi pótlékot is. Lehet,hogy az Önkormányzat is ad néha segélyt.

Ilyen pici babát a Bíróság nem szokott az apukának ítélni.

2012. aug. 31. 21:17
 4/17 anonim ***** válasza:
91%

Azonnal kérj segítséget azon a telefonszámon amit belinkeltek. Biztosan segítenek. Gondolj a babára. Felháborító az ilyen embernek börtönben a helye ne hagyd magad. Mert aki egyszer megtette nem fogja abbahagyni.

Hívd a számot fogd a babát és menj!

Ne félj ha perre viszi a férjed az ügyet Neked ítélik a babát főleg ha tudni fogják,h ver Téged..

2012. aug. 31. 21:24
 5/17 anonim ***** válasza:
4%
lehet néha le kéne kummantanod meg elmosogatni, nem egész nap lábat lógatni gyereket nevelek címszó alatt.
2012. aug. 31. 21:27
 6/17 A kérdező kommentje:
vele is foglakozok lessem a kivánságát fözök takaritok éjszakázok a hasfájos babánkkal meg nappalozok is
2012. aug. 31. 21:50
 7/17 A kérdező kommentje:
és ezt ugy gondoltam h gyereket nevelek " hogy mé egy orára sem mentem el ugy ha nem dolgot intéztem mig ő szorakozni meg a barátaihoz most is elment azért gyk
2012. aug. 31. 21:53
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha most is elment és félsz,hogy újra megtörténik akkor miért nem lépsz most amikor nincs otthon. Nem kell félelemben élned tégy magadért és a pici babádért. Már nem csak magadért vagy felelős.
2012. aug. 31. 22:08
 9/17 anonim ***** válasza:
7%

hány évesek vagytok ?

azért te is sejthetted, hogyha csecsemőd lesz, akkor véga a tegsz-lengsznek, meg az elmászkálásnak, nem ?

2012. aug. 31. 22:21
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Meg akarod várni, hogy a baba is kapjon? Menjél már onnan.
2012. aug. 31. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!