Fiatal anyukája vagyok a 2honapos kislányunknak albérletbe vagyunk. Mostanába olyan hirtelen haragu és nagyon megütött immár másodszorra, persze mindenért engem okol pedig nem csinálok más mint gyereket nevelek. A baba becsuszott de ő akarta nagyon de most már nem bánom a kislányomat. csak egy apukám van aki nagyon szegény és én most nem tudnék elmenni dolgozni a pici miatt. Mindenképp elhagyom ha el tudok menni dolgozni addig is mit tegyek töle függünk és azzal fenyeget ha elmegyünk a kislányt ugyis neki itélik meg az anyjának mert mi szegényebbek vagyunk csak nem értem mert soha nem segit a babával kapcsolatba sem ö sem az anyja. Segítsetek kérlek!
Az még legalább 2 év.. addig még tragédia is történhet, isten ne adja!! Ne várd meg!
Én így éltem 4 évig, csak Én a nevelt lány voltam.. tudom, hogy a helyzet csak rosszabb lesz!!
Szedd össze a bátorságod! Kérj segítséget!
Sok szerencsét!
2012. aug. 31. 23:19
12/17 anonim válasza:
Ha most nem lepsz ,.kesobb meg rosszabb lessz ./ne akard hogy a kisbabad rettegesben ,felelemben noljon fel !!!igy akar tonkre is mehetsz lelkileg is es fizikailag is ,ha most ezt mind ra hagyod a parodra!!2 hos babat nem az apanak fogjak adni,.ettol nem kell hogy felj !!a te erdekedben ,es a babo erdekeben tegyel valamit ,.de surgosen!!!!!!Segely vonal,.csalad segito ,(anya otthon ,.barmi csak menj el onnet!!!!!!!!
2012. aug. 31. 23:56
13/17 harleynagyi válasza:
neharagudj kedves kerdezo de mikor teherbe e stel akor n rakellet jonnod hogy bizony nem minden olyan romantikus mint ahogy elkepzelted .....es gyerek neveles nem martirsag talan ha ugyan ugy torodnel a ferjedel is akor talan nem lenne problema ..."""""pedig nem csinálok más mint gyereket nevelek"""ne haragudj 2 honapos gyereket nem kell nevelni csak minden 2-3 oraba ellatni ami abol all hogy tisztaba teszed , meg etteted es meg bufizteted ... utana el tudod latni a haztartasi munkat es lehet a baratod ferjed boldogaban megy haza .... ezt hivjak feleseg vagy elettars kotelezetsegnek
2012. szept. 1. 05:22
14/17 anonim válasza:
Már leírta,hogy megcsinálja a házimunkát utolsó!Ha csak kötekedni tudsz akkor inkább ne mondj semmit.
Ha egész nap mást sem csinálna,akkor sem érdemelne verést.
Ez nem megoldás.Én az ilyen férfit úgy megveretném ,hogy soha többet nem jut eszébe nőre kezet emelni.
Most itt mindenkinek nagy a szája,de ha Őket ütnék már rögtön súlyosabbnak tűnne a helyzet.
Hívd a számot szerintem is.Ott majd elmondják mit várhatsz ha váltok.A picit szerintem is nálad helyezik majd el.
2012. szept. 1. 07:18
15/17 anonim válasza:
Egyik este csak úgy pakolj össze és szökj el.A férjed meg úgysem fogja bírni egyedül,az ilyen emberek nagyon gyengék.Ő fog a legjobban sírni.
2012. szept. 1. 14:46
16/17 Emianya válasza:
kedves kerdezö!aki egyszer megüt,az többször is megteszi.ne varj,menj!igy sose leszel boldog,es a kicsi se.jobb elni egy szegeny de nyugodt eletet,mint modos de stresses es felelemmel telit.ha tenyleg ugy van,ahogy leirtad,akkor a maradasoddal a sajat,es a bebid eletet teszed remalomma!biztos,hogy nem könnyü lelepni egy csecsemövel,de en a helyedben biztos,hogy megtennem.mert itt mar nem csak te szamitasz!egyebkent ilyen volt a kapcsolat a baba elött is?
2013. márc. 10. 08:47
17/17 anonim válasza:
13: Hagyjuk már ezt, hogy ha valaki bánt mást, akkor azért nem az elkövetőt, hanem az áldozatot hibáztatjuk!
Egy felnőtt embertől az adott helyzetben elvárható, hogy a SAJÁT érzéseivel SAJÁT MAGA foglalkozzon, ne használjon érző lényeket boxzsáknak és ne okoljon másokat a SAJÁT cselekedeteiért.
"Olyan dühös vagyok, csinálj már vele valamit te!" :D Ha-ha!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!