Megütött a párom veszekedés után!? Mit tegyek most?
Több éve vagyunk együtt, tegnap a telefonját megnéztem és furcsán volt egy név elmentve, fiú néven de mégis furcsán, felhívtam és egy nő vette fel, (nem barátnő, nem feleség, nem tesó nem anyuka semmi ilyenről nincs szó hisz nem ismeri azt a nevet a hölgy)
Azóta is csak veszekedtünk, ma még szinte ő volt fellázadva és nem is szólt hozzám!
Elköszönt elment, majd ha megbízok benne akkor adjak jelet, így!
Én utána mentem, mondtam itt hagyott valamit, és megakartam puszilni, ellökött magától, majd mondta visszakísér, mondtam neki hogy jó-e ez így? Mondta jó és mondtam lekezelő mint az exével, azt felelte ha olyan lenne velem mint azzal sírva fakadnék!Mondtam pedig azt csinálod,megfodult én is utána kicsit megrántottam ő erre pedig megütött az utcán!
Nagyon haragszom rá, fontolóra vettem a szakítást elegem van belőle!!!Helyesen teszem??Vagy leckéztessem meg?Nem volt nagy pofon de megalázó volt nekem!
Ki az a csaj?Mit mondott róla?Miért nem bízol a barátodba?Adott rá okot?
A soraidból az látszik, hogy nincs meg benned a bizalom, ami látszik is, mert ezen megy most a balhé.Ettől függetlenül nincs az az indok, ami feljogosít egy férfit, hogy megüssön egy nőt.Még az is nagy igazság, hogy ha egyszer megteszi, akkor még egyszer megfogja.
Még is hogy leckéztetnéd meg?Össze jössz valakivel a háta mögött??Lehet a pasival együtt okozna nektek 8 napon túl gyógyuló sérüléseket...ez te sem akarhatod igazán.Ha tényleg ennyire nincs bizalmad a pasiddal szemben, akkor jobb ha elhagyod, mert ennek nem lesz jó vége ám!!!
http://www.youtube.com/watch?v=oJOTg0aV5PA
Ezt nézd meg..és utána gondolkodj.Nem kell ezt tenned,de legyél erős és nyugodj meg!Aztán szakíts vele..végleg!
nálam az ütés szakítás lenne, de a leírásodból nem érthető, hogy most pofonvágott, vagy te rángattad és ő ellökött?
Mert azt nem csodálom, hogy attól amit csináltál ki volt bukva és is ki lennék. És a rángatás, se éppen lady-like.
tehát te rángatod, ő megüt.
És most te leckéztetni akarsz......
Szerintem nagyon éretlen vagy egy kapcsolathoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!