Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a szüleim/nagyapám?

Miért ilyenek a szüleim/nagyapám?

Figyelt kérdés
Papám már 3 hónapja ittvan nálunk.Ugy jött h menni nem tudott. én mindig felkeltem hozzá tök mindegy menyi volt az idő elmentem vele wc még a seggét is kinyaltam most hogy ujra tud járni és nem kell neki a segitség ezeket csinálja velem: ..most is anyum kérdezem hogy elmehetek e holnap valahova ő (anyum) övült hogy nem nem és direk azért üvölt h a papám meghallja. És anyum káromkodi kemg minden. papám kiszól: hú de szép szád van..fogd már be réka...kuss legyen már...elég már..de amúgy meg egész nap csöndben van.ha kell valami akkor meg ugorjak :/

2012. ápr. 22. 19:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem s ilyen a nagyapám amióta gondjai vannak nálunk lakik az alsó szinten, mi is állandóan kinyaltuk a seggét én reggel 1 órával korábban keltem hogy elmenjek boltba meg adjak nekik reggelit mivel apám korán jár dolgozni akkor még nincsenek nagyon nyitva a boltok, anyám meg alszik tovább mert ő állandó délutános. Suli után amint hazaértem akkor nagyapámnak segítettem bemenni a szobájába kezébe adtam mindent amivel eltudja magát foglalni utána én ebédeltem majd foglalkoztam vele logikai játékokkal mert agyilag kezd leépülni és foglalkozni kell vele utána este 6 kor elkezdtem tanulni amikor apám hazaért majd utána vacsi még nagyapámmal foglalkoztam és aludtam kb ennyi volt 1,5 évig a hétköznapi életem. A nagy apám amint felépült azóta mindent letojik nagy ívben velünk nem foglalkozik apámat folyton ugráltatja meg kritikálja a munkáját mert nagyapám azt hiszi ő itt az ész pedig nagyon buta. Anyámat folyton kritizálja étel ügyben hogy szerinte rosszul főz, engem meg szintén kritizál abban hogy ha elmegyek tanulni és kb 2 üra hosszát bezárkózom akkor kb 10 percenként benyit mert szerinte beteg vagyok. Ha meg elmegyek valamerre akkor meg azért rinyál. Apámnak már nagyon elege lett belőle meg is csinálta neki a kislakást amibe van külön kisebb konyha wc fürdő hálószoba most már ott él nyugodtan és nem zaklat minket. Sajnos ez már kibírhatatlan volt nálunk. Arról meg nem is beszélve hogy maximális hangerőn szólt a tv, még télen is mi nem győztünk fűteni ő meg nyitott ajtó meg ablak mellett borozott meg cigizett mert melege volt neki és persze be volt rúgva. A te nagyapád ehhez képest egy szent bár nem cserélnék veled mert itt azért béke van most hogy külön lakóhelyen van.
2012. ápr. 26. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!