Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megütött a párom veszekedés...

Megütött a párom veszekedés után!? Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Több éve vagyunk együtt, tegnap a telefonját megnéztem és furcsán volt egy név elmentve, fiú néven de mégis furcsán, felhívtam és egy nő vette fel, (nem barátnő, nem feleség, nem tesó nem anyuka semmi ilyenről nincs szó hisz nem ismeri azt a nevet a hölgy)

Azóta is csak veszekedtünk, ma még szinte ő volt fellázadva és nem is szólt hozzám!

Elköszönt elment, majd ha megbízok benne akkor adjak jelet, így!

Én utána mentem, mondtam itt hagyott valamit, és megakartam puszilni, ellökött magától, majd mondta visszakísér, mondtam neki hogy jó-e ez így? Mondta jó és mondtam lekezelő mint az exével, azt felelte ha olyan lenne velem mint azzal sírva fakadnék!Mondtam pedig azt csinálod,megfodult én is utána kicsit megrántottam ő erre pedig megütött az utcán!

Nagyon haragszom rá, fontolóra vettem a szakítást elegem van belőle!!!Helyesen teszem??Vagy leckéztessem meg?Nem volt nagy pofon de megalázó volt nekem!

2012. ápr. 27. 19:23
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

csináld még nem késő VÉGE ennyi volt kezet emelni aztán mintha nem történne semmi mintha ez lenne a világ rendje fúj

menj a míg lehet ilyen ember mellé nő nem való

2012. ápr. 27. 20:01
 12/21 anonim ***** válasza:

engem már nem érdekelne ki az a nő.

Egy ütés és vége..

És nem csak irom,meg is tettem.Exvőlegényem tettem lapátra miután egy veszekedés közben félig sikerült arcon megütni (reflexből védekeztem,igy a karom felfogta az ütés nagy részét). A csillagokat is leigérte az égről sírva,de nem.

Aki egyszer megüt,az megüt máskor is,igérjen bármit.

2012. ápr. 27. 20:48
 13/21 anonim ***** válasza:
Szakíts.Az is árulkodó jel,amit az exével kapcsolatban mondott,hogy sírva fakadnál ha olyan lenne veled,mint vele.Plusz ha ezt meg merte csinálni,máskor is megteszi.
2012. ápr. 27. 20:51
 14/21 anonim ***** válasza:
10%

Aki a telefonomban kotorászik, az a zsebembe is fog. Nálam ez válóok. Féltékeny p. Most jobb neked? Te akarsz megbocsátani, és megleckéztetni? 1000 olyan van mint te.

Talán még kövér is vagy.

2012. ápr. 27. 22:02
 15/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!!!!!

Nem tudok a történtekhez mit hozzáfűzni, esetleg az utolsónak mondanék néhány szót!!!

Kedvesem, nem vagyok kövér és egyáltalán hogy bogozod ki valahonnan hogy kövér, melyik szavamból vetted ki ezt az okosságot???

Másodszor ha az is lenne ok lenne a pofon????

Harmadszor ha a telefonodban kutat valaki akkor a zsebedben is fog és nálad ez váló ok, akkor ugye nem házasodsz mert ugye ha valaki mosni fog rád valaha az belenyúl a zsebedbe hogy kivegye mondjuk a zsebkendőt???Vagy talán magadra mosol majd??? Ja mosni szabad amúgy a pofáját meg fogja be???

2012. ápr. 27. 22:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Rúgd állcsúcson acélbetétes bakanccsal.
2012. ápr. 27. 22:37
 17/21 Snapette ***** válasza:
Nem elvárás, hogy a társak egymás zsebeiben kotorásszanak, de itt nem erről van szó, mert ugyanakkor az is benne van, hogy elvileg nyugodtan kotorászhatnának is, mert nem kéne rejtegetnivalójuk legyen egymás előtt. Mint ahogy én kaptam meg az exférjem zsebében a zálogházból a cetlit, hogy elzálogosította a jeggyűrűjét, miközben nekem azt mondta, hogy nagy egy kicsit, és fél, hogy elveszti, azért nem hordja. De én vagyok a hülye, ugye, mert belenyúltam a zsebébe (gyújtót kerestem)... Szóval nem, ne legyen neked semmiféle lelkiismeret furdalásod, és lapátra a pasit, mert azt, hogy megütött nem lehet lenyelni, elfelejteni, meg nem történtté tenni sem. Egész életedben óvatoskodni fogsz, mert attól félsz, mikor üt meg megint? És gyerekek? Be mered vállalni? És ha a gyerek mond valamit, ami nem tetszik az urfinak? Akkor őt is üti? Szerintem nincs mit itt mentegetni, és nme követsz el hibát, ha otthagyod. Ne várd meg, amíg a kis pofonból nagy pofon lesz, szerintem.
2012. ápr. 27. 23:25
 18/21 anonim ***** válasza:
Se telefonba való belekotnyeleskedés, se pofon. Egyik sem szalonképes. Legjobb, ha egyik jobbra, másik balra.
2012. ápr. 28. 12:55
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Mindketten hibáztatok,jobb ha külön mentek.

Nálam nem fér bele hogy belenéznek a telómba,az meg pláne nem hogy még fel is hivogatják a számokat.

Ha megrángatnak visszaütök,ez tuti,engem senki ne rángasson nyilt utcán.

Ezekben hibáztál te.

A párod megütött,ez meg óriási hiba,ezt nem lehet megbocsájtani.

2012. ápr. 28. 13:21
 20/21 intrepid ***** válasza:
0%
Mindenképpen kerested te azt a pofont magadnak. Szaglásztál utána, amikor láttad, hogy feldúlt, ahelyett hogy békén hagytad volna, hogy lenyugodjon, utána szaladtál, rángattad, feleseltél, mindez nem mentség a pofonra, de magyarázat. Ha veszekedés helyett egy férfi rávágja a nőre az ajtót, azt azért teszi, mert nem akarja bántani. Ebben megakadályozod, ez a következmény. Egyébként pedig szakíts, vagy ne szakíts, ez egyedűl a Te kizárólagos döntésed kell hogy legyen. Aztán bármit is teszel, a megbánás is az.
2012. máj. 6. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!