Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megütött a párom veszekedés...

Megütött a párom veszekedés után!? Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Több éve vagyunk együtt, tegnap a telefonját megnéztem és furcsán volt egy név elmentve, fiú néven de mégis furcsán, felhívtam és egy nő vette fel, (nem barátnő, nem feleség, nem tesó nem anyuka semmi ilyenről nincs szó hisz nem ismeri azt a nevet a hölgy)

Azóta is csak veszekedtünk, ma még szinte ő volt fellázadva és nem is szólt hozzám!

Elköszönt elment, majd ha megbízok benne akkor adjak jelet, így!

Én utána mentem, mondtam itt hagyott valamit, és megakartam puszilni, ellökött magától, majd mondta visszakísér, mondtam neki hogy jó-e ez így? Mondta jó és mondtam lekezelő mint az exével, azt felelte ha olyan lenne velem mint azzal sírva fakadnék!Mondtam pedig azt csinálod,megfodult én is utána kicsit megrántottam ő erre pedig megütött az utcán!

Nagyon haragszom rá, fontolóra vettem a szakítást elegem van belőle!!!Helyesen teszem??Vagy leckéztessem meg?Nem volt nagy pofon de megalázó volt nekem!

2012. ápr. 27. 19:23
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó előtti!: Az ha a telefonodba nem nézhet bele azzal azt jelzed, hogy titkolsz előle valamit. Mondjuk nincs is azzal baj, hogy nem szereted, ha belenéz valaki a privát dolgaidba na de akkor te se várd el a másiktól, hogy belenézhess a dolgaiba, vagy például a telefonjába. Ha meg valaki megrángat a nyílt utcán, csak akkor tudsz visszaütni, ha lesz még rá időd mert egy rángatás lehet olyan erejű, hogy ott maradsz.

Kedves kérdező:! Nem tudtad, hogy nem illik más privát szférájában kutakodni? Úgy kellett!.

2019. jan. 24. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!