Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek hogy elhagy mert túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek hogy elhagy mert túl agresszív vagyok néha. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elég hamar fel lehet idegesíteni aminek általában nincs jó vége, tudom ez rossz de nem tudom hogyan változtathatnék rajta. A barátnőm ezért veszekszik velem állandóan és igaza van. Miatta akarok nyugodtabb lenni mert egyszer már elveszítettem és nagyon nehéz volt visszaszerezni, annyi a történet, hogy alapból rossz kedvem volt (okom volt rá) és ő direkt tovább idegesített és EGYSZER megütöttem. Le tudok állni csak nem tudom hogyan kezdhetném el ezért tőletek kérek segítséget.

27/F

2012. szept. 25. 20:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%

Azt kár volt leirnod hogy egyszer megutotted mert ezen fognak lovagolni.

Kezdjetek!

2012. szept. 25. 20:49
 2/15 anonim ***** válasza:

Gratulálok, ügyes vagy...

Ha érzed, hogy megy fel a pumpa, szólj, hogy fejezze be a kötekedést, mert nem lesz jó vége a dolognak.

2012. szept. 25. 20:49
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ilyenkor menj ki az udvarra, és ütögesd a ház oldalát, de ne a barátnődet...

Szegény lány:(

2012. szept. 25. 20:50
 4/15 A kérdező kommentje:
Tudom, de ez is beletartozik.
2012. szept. 25. 20:51
 5/15 anonim ***** válasza:
49%
keress valami stresszlevezetőt. Esetedben még a cigi is jobb lenne, mint az, hogy megütsz valakit.
2012. szept. 25. 20:52
 6/15 anonim ***** válasza:

Rá kell jönnöd mióta vagy ilyen, és mi történt akkor vagy előtte, ami miatt ilyen lettél.

Legyen hobbid, és valami sport, amivel le tudod vezetni a feszültséget.

Illetve beszéld meg a barátnőddel, hogy ha látja rajtad, hogy szar kedved van, vagy ezt külön mondod is neki, akkor kerüljön egy ideig.

Ha ez nem válik be, akkor keress egy pszichiátert (vagy pszichológust, nem tudom melyik melyik. a beszélgetőset), hogy segítsen.

Exem csak a tárgyakat ütötte-verte, de rám a frászt hozta ezzel is. Főleg mert engem is agresszívebbé tett. :S

2012. szept. 25. 20:53
 7/15 anonim ***** válasza:
higgadj le olyankor. Fogd meg a kezét, és mondd neki, hogy szereted és, hogy ne veszekedjetek, mert az megöli a kapcsolatot. vagy ha ez se megy, akkor szaladj ki az udvarra (előző válaszolót ismételve) és fuss egy kört, vagy ülj le és nyugtasd le magad és gondold végig, hogy megéri-e... de ha tényleg olyan a leányzó, hogy direkt csinálja, akkor hagyd el, mert annak sincs értelme...
2012. szept. 25. 20:55
 8/15 anonim ***** válasza:
Menj el valami pszichilógushoz, tanácsadásra, nem tudom. Ne itt várj segítséget, hanem TÉNYLEGESEN tegyél valamit. Itt csak kritikát kapsz, hogy miért ütödted meg a barátnőd (megjegyzem, jogosan).
2012. szept. 25. 20:55
 9/15 A kérdező kommentje:
Kamaszkorom óta de nem tudom miért, amúgy focizok és MMA-zok. A pszichológusokban nem nagyon hiszek, szerintem nélkülük is boldogul az ember ha akar.
2012. szept. 25. 21:02
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Képzelj a helyébe egy százhúsz kilós izomagyú palit. Mindjárt tudnád hogy kell szépen viselkedni. Ez a viselkedés azért nem megmagyarázható, mert vannak emberek akikkel nem mersz így viselkedni. Ezt azoknak tartogatod akiktől nem félsz. Azzal legyél zabos aki felidegesít, ne azon töltsd ki akitől nem kell félned.
2012. szept. 25. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!