Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek hogy elhagy mert túl agresszív vagyok néha. Mit tegyek?
Elég hamar fel lehet idegesíteni aminek általában nincs jó vége, tudom ez rossz de nem tudom hogyan változtathatnék rajta. A barátnőm ezért veszekszik velem állandóan és igaza van. Miatta akarok nyugodtabb lenni mert egyszer már elveszítettem és nagyon nehéz volt visszaszerezni, annyi a történet, hogy alapból rossz kedvem volt (okom volt rá) és ő direkt tovább idegesített és EGYSZER megütöttem. Le tudok állni csak nem tudom hogyan kezdhetném el ezért tőletek kérek segítséget.
27/F
Azt kár volt leirnod hogy egyszer megutotted mert ezen fognak lovagolni.
Kezdjetek!
Gratulálok, ügyes vagy...
Ha érzed, hogy megy fel a pumpa, szólj, hogy fejezze be a kötekedést, mert nem lesz jó vége a dolognak.
Mondjuk ilyenkor menj ki az udvarra, és ütögesd a ház oldalát, de ne a barátnődet...
Szegény lány:(
Rá kell jönnöd mióta vagy ilyen, és mi történt akkor vagy előtte, ami miatt ilyen lettél.
Legyen hobbid, és valami sport, amivel le tudod vezetni a feszültséget.
Illetve beszéld meg a barátnőddel, hogy ha látja rajtad, hogy szar kedved van, vagy ezt külön mondod is neki, akkor kerüljön egy ideig.
Ha ez nem válik be, akkor keress egy pszichiátert (vagy pszichológust, nem tudom melyik melyik. a beszélgetőset), hogy segítsen.
Exem csak a tárgyakat ütötte-verte, de rám a frászt hozta ezzel is. Főleg mert engem is agresszívebbé tett. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!