Mit csináljak az alkoholista apámmal? Nem bírom tovább! (kérem olvassák el! )
Beszélj anyukáddal az érzéseidről és ketten együtt találjatok megoldást. Feltételezem anyukádnak sem tejfel ez a mostani állapot.
Családsegítő be kéne menned vagy mennetek, mert ez bizony családon belüli erőszak, de gondolom erre magadtól is rájöttél. Esetleg elmehetnél a területi védőnőhöz, hogy kihez fordulhattok ilyen esetben, mit tehetnél.
Igen, sajnos csak 15 éves vagyok szóval dolgozni nem igazán tudnák csak most megyek 9. osztályba.
Anyumnak nem egyszer mondtam már ezt a lakásos dolgot de mindig csak a munkával van, pedig ha szerintem igazán akarna egy nyugisabb életet simán megoldhatná.. Ma is fogom neki mondani. Ha bemennék a rendőrségre és elmondanám ezeket mi történne szerintetek?
Engem még nem vert meg csak megutott párszor de annak nem látszik a nyoma.Gyámhivatalnak hol szólhatok?Intézetben milyen az élet?Én szeretnék anyukámmal maradni de csak ketten.
Amúgy nemrégén felhívott anyu kérdezte h mi történt én elmondtam neki, azt mondta ne foglalkozzak vele majd mi meglátjuk h mi lesz belőlem, meg belőle is kilett?egy senki nyomorék.meg mondta hogy ahogy talál lehetőséget elmegyünk csak hitelkártya..de szerencsére az nem annyira sok meg ketten tudunk annyira spórolni h megtudjunk élni..mégha kenyeret is kell enni mindennap azis jobb mint hogy itt maradjunk.
Szerintem egy ilyen alkalommal észrevétlenül vedd fel webkamerával, vagy amivel akarod a „produkcióját“, aztán amikor józan mutasd meg neki (előtte csinálj magadnak biztonsági kópiát a felvételről, pl. DVD-re). Lehet hogy magába száll és legközelebb majd jobban vigyázz magára. Ha meg nem, akkor még mindig felhívhatod rá a figyelmét, hogy esetleg a YouTuben láthatja magát viszont.
Aztán lehet, hogy még rosszabb lesz. Neked kell tudnod, hogy egy ilyen megoldás mennyire lehet esélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!