Az anyám alkoholista, engem meg már csak a nyugtatók tartanak életben. Mit tegyek?
Körülbelül 6 éves koromban kezdődött, amikor a szüleim elváltak. Az apámnak azóta felesége és gyereke van, nem is járok már hozzájuk. Amikor elváltak, anya először csak naponta egy két sört ivott, de úgy 2 hónapja már minden nap részeg, nincs egyetlen tiszta pillanata sem. Most is épp leissza magát a másik szobába. Ha én, vagy a keresztanyukám próbálunk vele beszélni, akkor meg elhord minket mindennek, velem még itthon is úgy beszél, hogy "egy kö.csög f*sz vagy, mint az apád, meg hogy egy senki vagy", meg ilyenek. Ráadásul még úgy 2 hónapja van egy pasija, aki nemhogy, segítené, még vele együtt iszik! Mit csináljak, nem tudok kihez fordulni, már hónapok óta nyugtatókat lopok a fiókjából, hogy ne legyek ideges,a sulit is így bírtam ki, de sajnos egyre többet igénylek, mert már nem érzem a hatását, de nem merek bevenni, mert már volt, hogy emiatt pszichiátriára is kerültem, azt pedig most nem akarom. Valami tanács, hogy rendbe hozzam az életemet? 13/L
És bocsi, hogy hosszú lett, köszönöm annak, aki elolvasta!
Szia!
Nagyon sajnállak. Igaz, hogy írtad, hogy apudhoz már nem jársz, de nála nem lennél jobb helyen? Persze, ha jó vele a kapcsolatod. Esetleg nagyszülők? Legalább most nyáron? Ha pedig középsuliba mész, ne a legközelebbibe menj, ha teheted és légy kollégista. Akkor csak hétvégente kell kibírnod anyuddal. Legjobbakat.
19L
Költözz keresztanyudhoz, amíg anyukád az elvonón van. ha magától nem megy, akkor szólj a gyámügyesnek, ők remélhetőleg elküldik oda.
számomra érthetetlen, hogy egy szülő hogy képes ennyire önző és felelőtlen lenni, hogy alkesz lesz, amikor ott a kislánya, akivel foglalkozni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!