Az anyukám egyre agresszívabb velem. Ez normális?
Az anyukám olyanokat mondd nekem kis apróságokért,hogy lefejez,megforgatja bennem a nagy kést meg ilyenek... eddig nem volt ilyen, szerettem anyut,de már elegem van belőle,egész nap csak a dolgot adja,és ha vmit nem csinálok meg,akkor pl 1 hétig nincs gép... ma összekentem az elmenősi ruhámat,igaz,nem kell még csak majd augusztus 13-án,de ő egyből megvert meg minden,mondtam neki,hogy csak be kell tenni a mosóba és kész is...
aztán a számra ütött... na ennyit arról,hogy szeret...
valakinek ötlete? mindenkinek ilyen az anyja?
most 13 éves vagyok, 8-ba megyek, és mivel 4 db 4-esem lett év végén,azért is lekiabált,hogy miért nem vagyok kitűnő,miért nem tanulok -.-
értelmes válaszokat várnék, mert kritikus a helyzet :(
Ha egyéb változás nem állt be anyukád életében (pasi, munkahely), akkor azt kell mondjam, itt a klimax. Van aki meg sem érzi, de sajnos van aki teljesen kifordul önmagából.
A rossz hír az, hogy ez hosszú hónapokig eltart, a jó viszont, hogy könnyen lehet kezelni.
Vegyél neki szóját rágcsálni, vagy normális pillanatában mutasd meg neki ezeket a szereket:
Az én anyukám is ilyen (volt). Idegességében olyanokat mondott, hogy éjjel kinyírlak, megöllek, stb. Ott tartottam, hogy bezártam éjszakákra az ajtómat.
Akkor borult ki nálam a bili, amikor - szerinte viccesen - azt mondta a barátomnak, hogy megöli. Akkor fogtam magam, berontottam a nappaliba, leüvöltöttem a fejét, hogy mégis ezt hogy képzeli, hogy mondhat ilyet neki és a saját gyerekének, stb.
Azóta egyszer sem mondja...
Akkor hagyd a fenébe, ha egyszer ilyen undorítóan viselkedik.
Vagy megpróbálhatod azt is, hogy egy alkalommal, amikor ilyet mond, azt mondod, hogy félsz tőle, éjszaka zárt ajtónál alszol, nehogy megöljön..
Szerintem ő is csak "viccből" mondja, nem hiszi, hogy komolyan veszed.
Utolsó, az hogy jól elgyepálja minden ilyen alkalommal, szerintem nagyon durva, és jelzi hogy nem viccnek szánja.
Gondolom egyedül nevel.
Nagymamád, nagyobb tesód nem tud esetleg segíteni?
apukám is van, nem váltak el,csak ritkán van itthon...
ez is gond lehet ? :(
Az én anyám is ilyen sajnos :S
Szerintem az én anyám azért ilyen, mert nem veszi észre, milyen undorítóan viselkedik és ezzel elriasztja magától a környezetét is, ezért egyedül érzi magát és persze a többiekre van kiakadva, hogy nem foglalkozunk vele. Lehet, a te anyukáddal is ez van, nem tudom, mit tehetnél, hiszen a viselkedése miatt gondolom nem tudsz vele normálisan beszélgetni. Én ahogy lehetőségem lesz rá, elköltözök innen minél távolabb...Neked is ezt kellene tenned, addig is kitartás!
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!