Szerintetek az normális ha egy 34 éves fiút NAPONTA felhívja az anyukája, úgy 5-6 alkalommal?
Tudom,elsőre hülyén hangzik a kérdésem,de már több,mint 1 éve vagyok együtt a barátommal,és eleinte nem zavart,hogy annyit telefonálgat neki az anyukája,nem is foglalkoztam vele,már egy ideje itt lakik nálam és mostmár elég idegesítő,hogy folyamatosan telefonálgat neki,akár éjfélkor is.(ez elég gyakori),a fiú barátait kérdeztem,hogy erről nekik mi a véleményük,és ők is azt mondták,hogy ez nem normális,sőt a régi kapcsolataiban is ez probléma volt,eleinte még jóba voltak a barátnői az anyukájával,utána meg mondhatni utálták őt.
Valakivel előfordult hasonló szituáció?
Én már ott tartok,hogy a gyomorgörcs jön rám,ha vele beszél telefonon.
Ja,és emelett minden nap találkoznak,és így is megvan a napi 5-6 telefonhívás.
Nekem először az szúrt szemet hogy 34 éves FIÚT írtál nem pedig 34 éves férfit. Nem írtad de mintha valamiért te is csak egy nagyra nőtt kisfiúnak tartanád felnőtt, egyenrangú partner helyett.
Amiben azt kell mondjam igazad van. Se az anyja nem akar leszállni a fiacskájáról se a fiú nem akarja pl. kikapcsolni vagy elnémítani azt a rohadt telefont (vagy csak egyszerűen nem felvenni). A srác nem nőtt fel, így aztán nem értem miért vagy vele. (Most valószínűleg azt fogod írni hogy szereted őt. De hogy? Mint férfit? Ugyan már. Az hogy mint embert szereted "mert jó ember" az még nem elég egy kapcsolathoz)
Én is Attilára tippeltem. :D
Ez elég vicces...
Szóval anyuci pici fia. Ha van egy kis eszed, menekülsz. Az ilyenekből semmi jó nem szokott kisülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!