Mennyire normális az, ha a 6,5 éves ivartalanított lány cicám minden nap legel, és időnként ki is hányja (hetente 1-2 alkalommal) a füvet?
Kb. 2 hónapja kihányta a kaját az éjszaka közepén, és bágyadt is volt napközben, ezért elvittem orvoshoz. Kapott szurit és egy nap múlva már jól volt. Ez megismétlődött kb. 2 hete, akkor is kapott szurit, meg egy pasztát. Azt mondta az orvos, nyilván érzékeny gyomrú lett.
Újabban mikor kimegy, legel, majd az éjszaka folyamán kihányja (ez kb. 3x fordult elő 3 hét alatt). De csak füvet hány. Vettem neki szőrlabdaképződést megelőző tápot, vasárnap óta azt eszi, de csak legel. Az orvos azt mondta normális, ha heti 1x hány.
Az már igaz, de míg a másik kettő "szó nélkül" teszi a dolgát, addig ő egy keserveset nyávog, és utána hány. (amit megértek, mert én sem szeretek hányni)
Azért ijedtem meg, mert az utóbbi időben sűrűbben előfordult, és nehogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!