Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen csajok mint én, miért nem halnak ki? Miért kell nekünk azzal szembesülni, hogy nem érünk semmit?
Figyelt kérdés
Hogy soha nem lehet párkapcsolatunk? Hogy nem tetszünk senkinek? Miért ilyen igazságtalan az élet?2012. szept. 22. 09:37
41/49 anonim válasza:
Volt már ez a kérdés, szerintem kamu. De szó-szó, nem láttam még olyan ronda nőt, akinek a külseje végett ne lett volna kanja. Persze ha hülye valaki, akkor maradhat egyedül, de ez már részben tudatos választás (fontosabb, és kényelmesebb az egyénnek, hogy buta maradjon, minthogy némi erőkifejtéssel változtasson) .
42/49 A kérdező kommentje:
persze, hogy volt már, ha egyszer kiemeltem.
és nem kamu.
2013. máj. 1. 21:33
43/49 anonim válasza:
41-es vagyok, olyat viszont már láttam hogy a nő elviselhetetlen stilusa végett maradt egyedül....
45/49 A kérdező kommentje:
nem.
2013. máj. 1. 22:01
46/49 anonim válasza:
akkor nem lehetsz olyan nagyon ronda...
47/49 anonim válasza:
az ilyen csajok mint én?? és te milyen vagy ha szabad tudnom?? egyébként meg én is ilyen vagyok, mármint hogy soha nem lehet párkapcsolatom.. szóval fel a fejjel. 18/L
48/49 anonim válasza:
Miből gondolod, utolsó? Lányból nincs olyan, akinek ne lehetne párkapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!