Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen csajok mint én, miért nem halnak ki? Miért kell nekünk azzal szembesülni, hogy nem érünk semmit?

Figyelt kérdés
Hogy soha nem lehet párkapcsolatunk? Hogy nem tetszünk senkinek? Miért ilyen igazságtalan az élet?
2012. szept. 22. 09:37
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%

mennyi idős vagy? én általánosban meg gimi elején nagyon csúnya voltam :D aztán egyetemre megszépültem :) jó, így is csak átlagos vagyok, de azért fiúkban nincsen hiány.

ha nem vagy jó semmiben, keress egy hobbit, amiben jó lehetsz. ha az önsajnálatba meg a depresszióba süllyedsz, mégúgy sem fogsz kelleni senkinek. meg lehet magad szeretni, el lehet magad fogadni, csak akarni kell.

tudod, ha még te sem tudod magadat szeretni meg elfogadni, hogy várod el ezt bárki mástól?

2012. szept. 22. 10:46
 12/49 anonim ***** válasza:
Próbáltál már változtatni valamit? Nézd egy lányon egy szemöldök, egy divatos frizura, egy jó fenék rengeteget tud dobni.
2012. szept. 22. 10:54
 13/49 A kérdező kommentje:

igen, próbáltam, nem jött be.

egy jó fenék?? ezt h érted? a semmibol nem lehet kihozni semmit, ugy kell szuletni, olyan gentikával, hogy kerek feneked legyen meg szép....vagy nemtudom.

persze sporttal ki lehet hozni, de az már nálam megvolt, ugyanolyan lapos, semmi maradt mint volt.

2012. szept. 22. 11:02
 14/49 anonim ***** válasza:
60%
Erre csak annyit tudok mondani, hogy add lejjebb. Ne a legjobb pasi keljen, hanem egy a te szinteden lévő. A kinézet csak az elején nagyon fontos, a személyiség a leglényegesebb. Amúgy nem hiszem, hogy mindenhez ügyetlen vagy. Keress egy olyan elfoglaltságot, amiben jó vagy és akkor majd megjön az önbizalmad.
2012. szept. 22. 11:05
 15/49 anonim ***** válasza:
53%

Egyébként én nagyon utálom a depressziós férfiakat,de annál csak egy a rosszabb. Egy depressziós,siránkozó nő. Ne találj ki ilyeneket. Menj ismerkedj.

20/L

2012. szept. 22. 11:43
 16/49 anonim ***** válasza:
Tuti nem vagy olyan ronda mint amilyenek hiszed magad. Keresd meg magadon azt ami szép pl:szem és emeled ki , ami jó rajtad azt emeld ki a hibáidat meg nem kell mondogatni..Változtass a külsődön : menj el fodrászhoz, festesd be vagy vágass valami formát , öltözködj nőiesebben,szemöldököd szedd ki, sminkeld ki magad( túlzásba se vidd)használj parfümöt, mosolyogj, ismerkedj stbstb. Ne siránkozz hanem inkább változtass!
2012. szept. 22. 13:03
 17/49 anonim ***** válasza:
Van benne vmi, amit az előttem szóló mond. Az, h egy lány szépnek v csúnyának látja magát, gyakorlatilag egyáltalán nem függ attól, h valójában szép v csúnya.
2012. szept. 22. 13:26
 18/49 anonim ***** válasza:
18-asnak igaza van, és kiegészíteném, nagyon látszik, hogy egy csaj milyennek tartja magát. Vonzóbb egy kicsit csúnya "nagypofájú" csaj, mint egy szebb önsajnáltatós félénk csaj. Fel a fejjel, és ne nyarvogj.
2012. szept. 22. 13:43
 19/49 A kérdező kommentje:
amit már lehetett megtettem.és semmi eredménye.
2012. szept. 22. 17:29
 20/49 anonim ***** válasza:
51%

Te is 10 pontos csaj lennél, de...

Önbizalom hiány: mínusz 1 pont

Belépsz egy terembe és összehasonlítod magad a többi csajjal: -1 pont

Nem tudod magad elfogadni: mínusz az összes pont

Én sok olyan lánnyal találkoztam aki önbizalomhiányba szenved(ett) és szívesen is nyitottam volna feléjük, de az önsajnálatuk ezt nem tette lehetővé, észre se vették hogy én mit miért ajánlok fel nekik. Most ezzel én nem tudok mit kezdeni. Kezdeti 1 szemet kiszúró lépést megteszem, ha nem él vele vagy nem veszi észre az egyéni problémánk.

2012. szept. 22. 20:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!