Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen csajok mint én, miért nem halnak ki? Miért kell nekünk azzal szembesülni, hogy nem érünk semmit?
mennyi idős vagy? én általánosban meg gimi elején nagyon csúnya voltam :D aztán egyetemre megszépültem :) jó, így is csak átlagos vagyok, de azért fiúkban nincsen hiány.
ha nem vagy jó semmiben, keress egy hobbit, amiben jó lehetsz. ha az önsajnálatba meg a depresszióba süllyedsz, mégúgy sem fogsz kelleni senkinek. meg lehet magad szeretni, el lehet magad fogadni, csak akarni kell.
tudod, ha még te sem tudod magadat szeretni meg elfogadni, hogy várod el ezt bárki mástól?
igen, próbáltam, nem jött be.
egy jó fenék?? ezt h érted? a semmibol nem lehet kihozni semmit, ugy kell szuletni, olyan gentikával, hogy kerek feneked legyen meg szép....vagy nemtudom.
persze sporttal ki lehet hozni, de az már nálam megvolt, ugyanolyan lapos, semmi maradt mint volt.
Egyébként én nagyon utálom a depressziós férfiakat,de annál csak egy a rosszabb. Egy depressziós,siránkozó nő. Ne találj ki ilyeneket. Menj ismerkedj.
20/L
Te is 10 pontos csaj lennél, de...
Önbizalom hiány: mínusz 1 pont
Belépsz egy terembe és összehasonlítod magad a többi csajjal: -1 pont
Nem tudod magad elfogadni: mínusz az összes pont
Én sok olyan lánnyal találkoztam aki önbizalomhiányba szenved(ett) és szívesen is nyitottam volna feléjük, de az önsajnálatuk ezt nem tette lehetővé, észre se vették hogy én mit miért ajánlok fel nekik. Most ezzel én nem tudok mit kezdeni. Kezdeti 1 szemet kiszúró lépést megteszem, ha nem él vele vagy nem veszi észre az egyéni problémánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!